Ένα φρικιαστικό γεγονός σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Πόζναν της Πολωνίας, καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε τον αρραβωνιαστικό της πρώην του και μάλιστα μπροστά της, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο δικηγόρος Μικολάι Μπαχοζ που θεωρούνταν «ανερχόμενο αστέρι», είχε σχέση με την Τζούλια Χαρμασίνσκα, μέχρι που χώρισαν. Εκείνος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός, εκείνη όμως προχώρησε και αρραβωνιάστηκε τον Κορντιάν Ντομαγκάλα.

Όταν λοιπόν το ζευγάρι πήγε να μείνει σε ξενοδοχείο, εκείνος φέρεται να τους εντόπισε μέσω των social media. Έτσι, μπήκε στο δωμάτιο τους με ένα πιστόλι στο χέρι και πυροβόλησε τον Ντομαγκάλα.

Στη συνέχεια του έριξε τη χαριστική βολή και αμέσως έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε, με το περιστατικό να συμβαίνει μπροστά τη Χαρμασίνσκα, που έπεσε στο πάτωμα και ούρλιαζε.

«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, γιατί η σημερινή είδηση με έχει σοκάρει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να βρω τα λόγια. Χθες, μέρα μεσημέρι, ένα νεαρό αγόρι πυροβολήθηκε μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του. Ήταν ίσως το πιο θετικό και χαρούμενο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Ήταν καλλιτέχνης, μπλόγκερ, πάντα χαμογελαστός και ευγενικός. Αλλά εξίσου σοκαριστική ήταν και η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος του ήταν επίσης γνωστός μου. Ήταν επίσης ένας νέος, έξυπνος άνθρωπος με προοπτικές που δεν θα περίμενα ποτέ να πιάσει ένα όπλο και να πυροβολήσει. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πρέπει να πέρασε από το μυαλό του για να διαπράξει ένα τόσο σκληρό έγκλημα, αλλά είναι ασυγχώρητο», είπε χαρακτηριστικά ένας φίλος του θύματος.