Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στην Κίνα, όταν ένα οκτάχρονο αγόρι φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον εκπαιδευτή του στις πολεμικές τέχνες, μια μέρα μετά αφού έκανε την εγγραφή του σε ένα στούντιο για πολεμικές τέχνες. Ο νεαρός εντάχθηκε στο Chongde Juying Martial Arts Sports Club στο Qingdao, Shandong, στις 17 Ιουνίου.

Αλλά στις 18 Ιουνίου, οι γονείς του, οι οποίοι είχαν πληρώσει 7.680 γιουάν (περίπου 937 ευρώ) για μαθήματα αυτοάμυνας ενός έτους, έλαβαν ένα βίντεο κατά τη διάρκεια της προπόνησης του παιδιού τους, στο οποίο εκείνο φαινόταν «ασυνήθιστα χλωμό». Η μητέρα του σημείωσε ότι το παιδί ήταν καλυμμένο με πολλούς μώλωπες στα πόδια του.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στο Chenyang, όπου κηρύχθηκε νεκρός κατά την άφιξή του, αφού φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον εκπαιδευτή του. Τα ιατρικά αρχεία, σύμφωνα με το dailymail.co.uk, αποκάλυψαν ότι η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά 20 λεπτά πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Τρία άτομα που συνδέονται με τον σύλλογο έχουν συλληφθεί, συμπεριλαμβανομένου των δύο υπεύθυνων και ενός προπονητή, σύμφωνα με το παράρτημα Chenyang του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Qingdao.

Οι έρευνες συνεχίζονται και ο σύλλογος δεν λειτουργεί προς το παρόν.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο έδειχνε ένα αγόρι να φοράει ένα πορτοκαλί μπλουζάκι με το όνομα της λέσχης πολεμικών τεχνών στο πίσω μέρος. Το παιδί καταρρέει στο πάτωμα, ενώ ακούγεται η φωνή μιας γυναίκας να λέει: «Αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό, η μαμά σου μου είπε ότι δεν θα σε πάρει για ένα χρόνο».

Ο κ. Zhai, ο πατέρας του αγοριού, έλαβε ένα βίντεο του γιου του γύρω στις 11 το πρωί της 18ης Ιουνίου και είδε ότι φαινόταν «ασυνήθιστα χλωμός». Η μητέρα του επέκρινε τους προπονητές που δεν τον πήγαν νωρίτερα στο νοσοκομείο.