Ο Πιρς Μόργκαν έδωσε μια ειρωνική απάντηση στον πρίγκιπα Χάρι, καθώς ο δεύτερος κατηγορεί τον πρώην συντάκτη της Daily Mirror ότι διέπραττε υποκλοπές εις βάρος του, δημοσιοποιώντας στοιχεία από την προσωπική του ζωή.

Η δίκη είναι ακόμη σε εξέλιξη, οπότε ο Πιρς Μόργκαν αρνήθηκε να σχολιάσει, ωστόσο εκτόξευσε «καρφιά» προς τον πρώην γαλαζοαίματο, αναφέροντας ότι στο νέο βιβλίο του Χάρι, θα διαβάζει πως εκείνος προστατεύει τη ζωή του.

«Εύχομαι καλή τύχη στην εκστρατεία του για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ανυπομονώ να το διαβάσω στο επόμενο βιβλίο του», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δούκας του Σάσεξ είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του ομίλου MGN, ισχυριζόμενος ότι από το 1996 ως το 2010, εν γνώσει των διευθυντικών τους στελεχών, η επιχείρηση παρακολουθούσε τα τηλεφωνήματα του.

Μάλιστα, πέρα από τον πρώην γαλαζοαίματο, και άλλοι διάσημοι κατηγορούν τον εκδότη των εφημερίδων Daily Mirror, Sunday Mirror και Sunday People για παράνομες υποκλοπές τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων καθώς και άλλες αθέμιτες πρακτικές μεταξύ 1991-2011.