Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε καθαρή νίκη στις εκλογές στην Τουρκία, καθώς η πλειοψηφία των συμπατριωτών του που έλαβαν μέρος στις εκλογές, προτίμησαν να τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

Μεταξύ όσων ψήφισαν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ήταν και η πιο ψηλή γυναίκα στον κόσμο, η Ρουμεΐσα Γκελγκί. Με ύψος 2 μέτρα και 15 εκατοστά, η 26χρονη έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ωστόσο το… προνόμιο αυτό μόνο καλό για την υγεία της δεν αποδεικνύεται.

Η νεαρή Τουρκάλα πάσχει από το σύνδρομο Weaver (της δημιούργησε την υπερανάπτυξη) γι’ αυτό και οι υπάλληλοι της εκλογικής επιτροπής της περιφέρειας Σαφρανμπολού μετέφεραν μια κινητή κάλπη στο σπίτι της στην περιοχή Καραμπούκ, όπως αναφέρει η Cumhuriyet.

Φωτογράφοι και ρεπόρτερ βρέθηκαν στο σπίτι της για να καταγράψουν τη στιγμή που η 26χρονη Ρουμεΐσα ψήφισε, αφότου ενημερώθηκε για τη διαδικασία από τους αρμόδιους υπαλλήλους. Αμέσως μετά, είπε στους δημοσιογράφους πως εύχεται αυτές οι οι εκλογές να είναι επωφελείς για τη χώρα.

Η κοπέλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εκλογικούς υπαλλήλους που μετέφεραν την κάλπη στο σπίτι της, διευκολύνοντάς την στη διαδικασία ψηφοφορίας.