Βουδιστές στην Ταϊλάνδη πήγαν τη λατρεία σε άλλο επίπεδο αφού προσευχήθηκαν στο βωμό ενός γιγάντιου επιχρυσωμένου αιδοίου, το οποίο πήρε πρόσφατα το πράσινο φως από τις αρχές μετά από κάποιες μικρές αλλαγές.

«Κάνουμε τελετές εδώ για να παρέχουμε θεραπείες για κακοτυχίες», δήλωσε η δημιουργός Naowaratkotchaporn Simethawong στο Viral Press για τον ανορθόδοξο χώρο σε ένα βουδιστικό ιερό στην επαρχία Nakhon Ratchasima.

Η αιρετική, βουδίστρια μοναχή, γνωστή χαϊδευτικά ως Μητέρα Βραχμάνα, κατασκεύασε το γλυπτό ώστε οι γυναίκες να μπορούν να αυξήσουν τη γονιμότητα και την «τύχη» τους, καθώς και να εξιλεωθούν για «αμαρτωλές» πράξεις όπως η έκτρωση.

Εικόνες δείχνουν τον χρυσό αιδοίο ύψους 2 μέτρων, το οποίο είναι ανατομικά ακέραιο και περιβάλλεται από οκτώ μικρότερα αιδοία. Εν τω μεταξύ, το γλυπτό γονιμότητας φυλάσσεται από ένα πέτρινο φίδι με επτά κεφάλια.

Οι προσκυνητές έστησαν επίσης ένα αντίστοιχο χρυσό πέος που περιβάλλεται από οκτώ μικρότερους φαλλούς για να συμπληρώσει το επιχρυσωμένο είδωλο.

Ο τόπος λατρείας έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά του με τους πιστούς να φτάνουν από παντού για να προσευχηθούν για τύχη, γονιμότητα, ομορφιά και βοήθεια στην εύρεση του κυρίου Σωστού.

▪️พิลึก…ปิดทอง "กี" สร้างกุศล ช่วยหลุดพ้นทุกข์และเป็นการขอขมา "กี" เสริมบุญบารมี (นครราชสีมา)

Posted by อีซ้อขยี้ข่าว2 on Friday, May 19, 2023

«Πιστεύω ότι πρέπει να αποδίδουμε σεβασμό στα γεννητικά όργανα επειδή αντιπροσωπεύουν την προέλευση της ζωής και της αφθονίας στον κόσμο», δήλωσε δημιουργός. «Δεν είναι παράξενο ή ασυνήθιστο».

Έπρεπε πάντως να πάρει την έγκριση για τη δημιουργία της. «Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το ιερό συμμορφώνεται με τα ηθικά πρότυπα», δήλωσε ο επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου Kanatchon Sijaroen. «Τους δώσαμε εντολή να αφαιρέσουν τις πινακίδες που μπορεί να είναι χυδαίες».