Η παρουσιάστρια της Κολομβίας Ελιάνις Γκαρίντο σόκαρε τους τηλεθεατές της εκπομπής της, όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος. Το βίντεο της γυναίκας που τη δείχνει να λιποθυμά έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αρχικά, το βίντεο δείχνει τη 35χρονη να βήχει, τοποθετώντας τα χέρια στο πρόσωπο, τη στιγμή που ο συμπαρουσιαστής της, Αριέλ Οζόριο, μιλάει στην κάμερα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, προσπαθώντας να σηκωθεί από τη θέση της, ώστε να αποσυρθεί από το στούντιο, καταρρέει στο πάτωμα.

Οι συνεργάτες της έτρεξαν σοκαρισμένοι προς το μέρος της, την ώρα που ο συμπαρουσιαστής της, ζητά διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπτεται.

Η 35χρονη παρουσιάστρια Ελιάνις Γκαρίντο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο συμπαρουσιαστής της Οζόριο ενημέρωσε το κοινό ότι η Γκαρίντο αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, ο Οζόριο μίλησε στη μητέρα της Ελιάνις λέγοντας πως «η Ελιάνις είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα η Γκαρίντο ήταν άρρωστη με γρίπη, με ένα από τα συμπτώματά της να είναι ο έντονος βήχας. Η προσπάθειά της όμως να καταπνίξει τον έντονο βήχα της προκάλεσε έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Η ίδια έχει επιστρέψει στην εκπομπή της, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.