Ο Γάλλος κωμικός Πιερ Παλμάντ ενεπλάκη το βράδυ της Παρασκευής σε σοβαρό τροχαίο, ύστερα από έντονη χρήση κοκαΐνης που είχε κάνει σε συνδυασμό με «κοκτέιλ» ναρκωτικών που είχε καταναλώσει.

Σύμφωνα με την leparisien.fr, επέστρεψε σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια έγκυος στον έβδομο μήνα, ένας άντρας και το 6χρονο αγοράκι τους.

Ο Παλμάντ είναι καλά στην υγεία του, δεν ισχύει όμως και το ίδιο για τα άτομα που τράκαρε. Αντιθέτως, η έγκυος απέβαλε, ενώ τόσο η ίδια, όσο ο σύζυγος τους και ο γιος τους, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο κωμικός βρίσκονταν σε ένα σπίτι με δύο άνδρες, στο οποίο είχε κάνει έντονη χρήση ναρκωτικών, ενώ ένα άτομο ανέφερε πως είδε δύο άτομα να βγαίνουν από το αυτοκίνητο του και να απομακρύνονται, μετά τη σοβαρή σύγκρουση.

Συγκεκριμένα, το άτομο ανέφερε ότι «ένας λευκός και ένας Αφρικανός» βγήκαν από το όχημα και απομακρύνθηκαν, χωρίς να ειδοποιήσουν τις αρχές ή να ελέγξουν την κατάσταση των τραυματιών.

Ο κωμικός λοιπόν, διώκεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οι αρχές αναζητούν τα άλλα δύο άτομα, ενώ αν διαπιστωθεί πως πράγματι επέβαιναν στο όχημα τη στιγμή της σύγκρουσης, τότε θα διωχθούν για εγκατάλειψη θυμάτων, καθώς δεν ζήτησαν βοήθεια και δεν επικοινώνησαν με την Αστυνομία.