Οι αστυνομικές δυνάμεις της Φλόριντα στις ΗΠΑ αναζητούν δύο νεαρές γυναίκες που φέρεται να έκλεψαν έναν άνδρα τον οποίο γνώρισαν σε νυχτερινή τους έξοδο κι επισκέφθηκαν στο σπίτι του. Κατηγορούνται από τις αρχές ότι του πήραν ένα ρολόι αξίας 25.000 δολαρίων και μια πιστωτική κάρτα.

Το θύμα, σύμφωνα με την USA Today, είπε στους αστυνομικούς πως γνώρισε τις δύο γυναίκες σε μπαρ στην περιοχή του Φορτ Λόντερντεϊλ τα ξημερώματα της 4ης Δεκεμβρίου και υπήρχε… χημεία μεταξύ τους, πιάνοντας συζήτηση και κανονίζοντας να συναντηθούν αργότερα, αφού αντάλλαξαν αριθμούς κινητών.

Η ίδια πηγή επικαλείται το γραφείο του σερίφη της επαρχίας Μπρόγουορντ και αναφέρει πως ο άνδρας έδωσε ραντεβού και συναντήθηκε με τις δύο γυναίκες μια ώρα αργότερα την πρώτη τους γνωριμία και τις οδήγησε στο σπίτι του για να πιουν κοκτέιλ και να συνεχίζουν τη… συζήτηση. Αργότερα, όμως, εκείνος αποκοιμήθηκε, ενώ οι νεαρές έμειναν ξύπνιες.

Όταν εκείνος σηκώθηκε από το κρεβάτι αντιλήφθηκε πως οι δύο γυναίκες είχαν γίνει… καπνός μαζί κι ένα ρολόι Rolex αξίας 25.000 δολαρίων και μια πιστωτική κάρτα του.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και στις εικόνες φαίνονται δύο γυναίκες στο νυχτερινό μαγαζί που γνώρισαν τον άνδρα. Το γραφείο του σερίφη της επαρχίας Μπρόγουορντ τις περιέγραψε ως «γυναίκες που βρίσκονται στα 20 τους με μακριά μαύρα μαλλιά». Επίσης, σημείωσε ότι η μια από τις δύο (η γυναίκα με το λευκό φόρεμα) έχει τατουάζ έναν σκορπιό στον αριστερό της μηρό. Οι αστυνομικοί ζητούν τη βοήθεια των πολιτών για να τις εντοπίσουν και να διαλευκάνουν την υπόθεση μιας ερωτικής συνεύρεσης που δεν είχε χαρούμενο τέλος.