Ο γνωστός στα social media bodybuilder Μπράιαν Τζόνσον, με το παρατσούκλι Liver King, επέμενε ότι απέκτησε το σώμα «φέτες» τελείως φυσικά, τρώγοντας ωμά κρέατα και εντόσθια σε συνδυασμό με τον «προγονικό τρόπο ζωής» που ακολουθεί αλλά και με εντατική άσκηση. Ωστόσο, δεν φάνηκε πως έπεισε και πολλούς…

Η φήμη του «Βασιλιά του Συκωτιού» εκτοξεύτηκε πέρσι, όταν ο 45χρονος με την εντυπωσιακή φυσική κατάσταση άρχισε να ανεβάζει στο Instagram βίντεο με το πολύ γυμνασμένο σώμα του. Οι παράξενες διατροφικές του συνήθειες, όπως η συχνή κατανάλωση ωμού συκωτιού – εξ ου και το παρατσούκλι του – και οι συμβουλές του για την απόκτηση μυώδους σώματος προσέλκυσαν εκατομμύρια followers παγκοσμίως και απέφεραν τεράστια κέρδη στον Liver King.

Ωστόσο, η πολλά υποσχόμενη καριέρα του Τζόνσον ως influencer φαίνεται πως δέχθηκε ένα πολύ ισχυρό πλήγμα: Ένας YouTuber ονόματι Derek, το κανάλι του οποίου είναι αφιερωμένο στους διάσημους bodybuilders και τον «φυσικό ή μη» τρόπο που απέκτησαν το κορμί τους, τον έβαλε στο «στόχαστρο», ξεμπροστιάζοντάς τον…, μεταδίδει η NYpost.

Σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα και έχει ήδη ξεπεράσει το ενάμισι εκατομμύριο προβολές, ο Derek δείχνει email που ισχυρίζεται ότι έστειλε ο Liver King σε προπονητή – που δεν κατονομάζεται – το 2021. Σύμφωνα με το βίντεο, ο 45χρονος μοιράζεται τον στόχο του να χτίσει το brand του και παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί ποσότητα στεροειδών αξίας 11.000 δολαρίων τον μήνα.

Εάν είναι πράγματι αυθεντικά τα email, οι ισχυρισμοί του Τζόνσον για την ειδική διατροφή, με ωμό συκώτι, μεδούλι και κρόκους αβγών στο «χτίσιμο» μυών είναι σκέτη απάτη.