Μια γυναίκα με πληθωρικές καμπύλες απαντά στα σκληρά σχόλια των ξένων, που μιλούν για «εικονικό γάμο» και της λένε ότι ο άντρας της «δεν είναι για τα μούτρα της». Η 28χρονη Gina Miyares και ο 24χρονος σύζυγός της Josh Miyares, 24 από τη Βοστώνη των ΗΠΑ καλούνται συχνά να διαχειριστούν σχόλια ανθρώπων που αποκαλούν τον άντρα «γκέι» ή ισχυρίζονται ότι ο γάμος τους είναι ψεύτικος.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Αύγουστο του 2019 και έκτοτε προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. Από τότε που μίλησαν στα social media για τη σχέση τους και την προσπάθειά τους να κάνουν παιδί, τους έχουν «πλημμυρίσει» με αγενή σχόλια.

«Άνθρωποι μου λένε: Ουάου, μου κάνει εντύπωση που εσείς οι δύο είστε μαζί καθώς ο Josh είναι τόσο δραστήριος και γυμνασμένος», λέει η Gina. «Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πώς μπορείς να αγαπάς κάποιον που είναι plus-sized».

«Λένε ακόμη ότι μοιάζω με άντρα, κάτι που είναι γελοίο ή θεωρούν ότι ο Josh είναι στην πραγματικότητα γκέι και προσποιείται ότι του αρέσω», συνεχίζει.

Η Gina έχει τη δική της απάντηση σε όσους λένε ότι ο γάμος της είναι «ψεύτικος». «Δεν ξέρουν τι σημαίνει να νιώθεις αγάπη άνευ όρων», λέει.

Ο Josh και η Gina γνωρίστηκαν ενώ εργάζονταν μαζί το καλοκαίρι του 20017 και στην αρχή ξεκίνησαν ως φίλοι. Η σχέση τους προέκυψε στη συνέχεια, τον Μάιο του 2018.

Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, μετά από πέντε μήνες σχέσης, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου.

Ο Josh λέει πως μερικές φορές «θέλει να ουρλιάξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» για όσα γράφουν κάποιοι άνθρωποι για τη γυναίκα του. «Με πληγώνει να βλέπω ότι άνθρωποι λένε αυτά τα πράγματα για την πανέμορφη γυναίκα μου. Μερικές φορές, με επηρεάζει ότι συγκρίνουν την εμφάνισή μας».

Πάντως, το ζευγάρι λέει ότι «γελάει» με τα αρνητικά σχόλια και αντιλαμβάνεται ότι «οι άνθρωποι μπορούν να είναι κακοί». «Είμαστε δυο άνθρωποι που περνούν χρόνο μαζί και αγαπιούνται», λένε.