Ένα «πρόστυχο» μήνυμα ανακάλυψε στο εσωτερικό ενός βιβλίου που βρήκε σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ένας τύπος στην Αγγλία. Ο Che Moore περιεργαζόταν τα διάφορα αντικείμενα που πωλούνται στο κατάστημα Sue Ryder Wellington στο Σόμερσετ.

Την ώρα που ξεφύλλιζε ένα βιβλίο, τα μάτια του έπεσαν πάνω στο μήνυμα που ήταν γραμμένο στην πρώτη σελίδα και προφανώς ήταν «ραβασάκι» που είχε αφήσει κάποιος ερωτευμένος στον σύντροφό του.

Δεν ήταν όμως ένα απλό ερωτικό μήνυμα αλλά είχε… πικάντικο περιεχόμενο. Ο Nickolas, όπως είναι το όνομα αυτού που υπογράφει το σημείωμα, δεν ήθελε να αφήσει την αγαπημένη του Jane… ανικανοποίητη όσο θα ήταν μακριά!

«Αυτό το σημείωμα είναι για να το διαβάζεις όταν η γλώσσα μου και το όργανο της ηδονής μου δεν θα είναι εκεί για ‘σένα» γράφει το σημείωμα στο εσωτερικό ενός μυθιστορήματος Άρλεκιν της Tiffany Reisz.

Ο Che Moore ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με το εναλλακτικό «sex text» γράφοντας: «Μια απροσδόκητη αφιέρωση σε ένα μυθιστόρημα».

Αρκετοί σχολιαστές σημείωσαν, όπως αναφέρει η New York Post, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έβλεπαν τη φωτογραφία αυτού του βιβλίου και του ιδιαίτερου μηνύματος στο εσωτερικό του.

Η Louise Weston μοιράστηκε μια φωτογραφία, πιθανότατα από το ίδιο βιβλίο, που βρέθηκε σε ένα κατάστημα στο Lewes, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το κατάστημα όπου ψώνιζε ο Moore. «Θεέ μου, η Jane και ο Nickolas είναι παντού. Αναρωτιέμαι μήπως έχει μια γυναίκα σε κάθε κομητεία;» αστειεύτηκε.

«Αυτό είναι ένα sex text από άλλη εποχή» σχολίασε η Kate Botham.

«Το λατρεύω, είναι ξεκαρδιστικό και τόσο γλυκανάλατο. Με έκανε να γελάσω. Nickolas, είσαι άτακτο αγόρι!» γράφει η Janina Fox-Westell. «Κελεπούρι ο Nickolas» σχολίασε η Maria Felicidad McMenemy.

Υπήρξαν, ωστόσο, και κάποιοι που δεν… ενθουσιάστηκαν από το πρόστυχο σημείωμα. «Αυτό είναι αρκετό για να με απομακρύνει από τους άνδρες για πάντα» σχολίασε η Lauren Amber.