Μια τουρίστρια από την Αυστραλία δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων για την επιλογή ρούχου της κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε ορφανοτροφείο στο Μπαλί. Η 28χρονη Κέλσεϊ Φόστερ φρόντισε στις διακοπές της στο νησί να πάει φαγητό στο σπίτι όπου φιλοξενούνται τα παιδιά. Η ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής πέρασε χρόνο με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους και, όπως είπε, «εκείνα ήταν γεμάτα ευγνωμοσύνη».

Όμως στο διαδίκτυο δεν είδαν με καλό μάτι τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook, με αρκετούς να της εξαπολύουν επίθεση για το μπλουζάκι που έβαλε.

«Την επόμενη φορά θα ήταν πιο καλό να δείξεις περισσότερο σεβασμό και να κρατήσεις τα στήθη σου μέσα στα ρούχα σου», σχολίασε κάποιος.

BREAKING NEWS STORY AUSSIE WOMAN HAS TITS SOMEONE CALL THE CHURCH.

Posted by Kelsey Foster on Wednesday, November 16, 2022

«Δεν είναι κάτι που τα παιδιά χρειάζεται να το βιώνουν σε μικρή ηλικία», σχολίασε κάποιος άλλος.

Η Φόστερ αποφάσισε να μην αφήσει αναπάντητα τα σκληρά σχόλια και πέρασε στην αντεπίθεση.

«Είναι ξεκαρδιστικό πόσο γρήγορα έρχεται η κριτική εξαιτίας αυτού που φοράω», σημείωσε. «Το φορούσα από το πρωί σε μια μέρα με 33C και με μια υγρασία στην οποία δεν είμαι συνηθισμένη. Πώς τολμάω;».

Today I went and spent time at a children’s orphanage here in Bali, I took lots of rice, eggs, oil and noodles. The…

Posted by Kelsey Foster on Sunday, November 13, 2022

«Λάτρεψα τον χρόνο που πέρασα εκεί, λάτρεψα το γεγονός ότι συνάντησα τα παιδιά και κανείς δεν πρόκειται να μου αλλάξει γνώμη», συνέχισε η 28χρονη.

Η ίδια δήλωσε στο Yahoo News ότι της ασκούν κριτική μόνο και μόνο επειδή «είναι γυναίκα και έχει στήθος που είναι μεγάλο και απλώς δεν είναι εύκολο να το κρύψει». «Εγγυώμαι ότι αν ήμουν άντρας ή γυναίκα μέσης ηλικίας, καμία φασαρία δεν θα γινόταν», συμπλήρωσε.

The best tour guide and friend 🖤📸

Posted by Kelsey Foster on Sunday, November 13, 2022

Εξήγησε για την επιλογή των ρούχων της ότι είχε ξεκινήσει για άλλη δραστηριότητα όταν ο οδηγός της τής πρότεινε να σταματήσουν στο κοντινό ορφανοτροφείο. «Τα παιδιά δεν νοιάστηκαν για το τι φορούσα. Χαμογελούσαν όταν είδαν το φαγητό και τα πράγματα που τους πήγα».