Ένας άνδρας που ασχολείται εντατικά με τη γυμναστική εδώ και δεκαετίες, υποστηρίζει ότι ακολουθεί εν μέρει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων των σπηλαίων, όμως το να τρώει ωμό συκώτι.

Σύμφωνα με τη nypost.com, ο Brian Johnson είναι γνωστός στα social media ως ο «Βασιλιάς του ήπατος», αφού προσπαθεί να τρέφεται με ωμό κρέας και κυρίως συκώτι. Όπως υποστηρίζει, καταναλώνει ωμά ψάρια, αλλά και μυελό των οστών, ενώ κάνει μπάνιο με πάγο.

Ο Brian Johnson

«Αν ρωτάτε τι άλλαξε… είναι απλό. Άρχισα να βάζω μέσα μου, όσα ο σύγχρονος κόσμος άφησε έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί εντατικά με τη γυμναστική. Ο ίδιος ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία από τη νεαρή ηλικία του και ανέφερε πως «αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν μπορώ να οδηγήσω νόμιμα».

Ο Brian Johnson σε νεαρή ηλικία

«Η ζωή μου ήταν μια ζωντανή κόλαση και τα περισσότερα από τα εφηβικά μου χρόνια (δεν θα τα αντάλλαζα με τίποτα). Ήμουν ο μοναδικός στο είδος μου στο σχολείο μου… που έκανε τα πράγματα χειρότερα για τον εαυτό μου… Ήμουν μικρού μεγέθους… Έδειχνα αστείος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, πρόσθεσε πως «δεν είχα ούτε έναν φίλο και δεν είχα καμία απολύτως ιδέα της αυτοεκτίμησης. Μου έδιναν κλωτσιές, γροθιές και με χτυπούσαν καθημερινά για χρόνια». «Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να ξεφύγω από τον κόλαση. Και το έκανα. Με τη δουλειά μου, έγινα δυνατός. Μπόρεσα να επιβάλω τη θέλησή μου. Οδήγησα τον εαυτό μου στην αυτοπεποίθηση και δημιούργησα μια νέα ζωή για μένα… μια ζωή που ήθελα να ζήσω», ανέφερε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «αυτή η ιεροτελεστία μου, να ζω όπως οι προγόνοι μας, με άλλαξε και με μεταμόρφωσε στον εξελικτικό κυνηγό, στον αδυσώπητο μαχητή, στον κατά συρροή προγονικό επιχειρηματία, που είμαι σήμερα. Τριάντα χρόνια αργότερα (τώρα 45), είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου».