Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα που θυμίζει σενάριο ταινίας υποστηρίζει ότι έζησε μια γυναίκα, καθώς ανέφερε ότι ο σύζυγος της, την παράτησε για τη 18χρονη κόρη της, την οποία παντρεύτηκε αποκτώντας και παιδιά μαζί της.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η Tiffany (χρησιμοποιούνται ψευδώνυμα κι όχι τα αληθινά ονόματα) εξιστόρησε το βίωμα της σε ανάρτηση στο Reddit, σημειώντας ότι ήταν μια ανύπαντρη μητέρα με ένα κοριτσάκι 3 ετών.

Τότε, γνώρισε τον Mark, που όχι μόνο ήθελε σχέση μαζί της, αλλά και να μεγαλώσει την κόρη της, ως δικό του παιδί. Έτσι, παντρεύτηκαν, ενώ το 2010 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και συγκεκριμένα ένα αγοράκι.

Παρόλα αυτά, μετά από επτά χρόνια τα πάντα άλλαξαν, αφού η κόρη της ενηλιώθηκε. Λίγες μέρες εφόσον έκλεισε τα 18 έτη, ο Mark έπιασε την Tiffany και ζήτησε να χωρίσουν, αφού δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, ενώ αποκάλυψε ότι είχε σχέση με την κόρη της.

«Μου είπε ότι ήταν τώρα σε σχέση με την κόρη μου και θα με άφηνε για εκείνη», αφηγήθηκε χαρακτηριστικά η γυναίκα και πρόσθεσε ότι «δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Δεν μπορούσα να το επεξεργαστώ. Ένιωσα συντετριμμένη, θυμωμένη, αηδιασμένη, τρελή. Κάθε συναίσθημα που μπορούσα να νιώσω».

Παράλληλα, σημείωσε πως «ο πρώην σύζυγός μου δεν μου δημιούργησε ποτέ ανατριχιαστικά συναισθήματα. Για να έκανε όμως σχέση με την κόρη μου μόλις ενηλικιώθηκε, σημαίνει ότι έτρεχε κάτι μεταξύ τους, από τότε που ήταν ανήλικη».

Η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας

Η Tiffany λοιπόν, χώρισε οριστικά με τον Mark, ο οποίος έφυγε από το σπίτι μαζί με την κόρη της. Έκτοτε, η ίδια δεν έχει επικοινωνήσει ξανά μαζί του, ενώ του απαγόρευσε να βλέπει τον γιο του, με τον ίδιο να μην ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα.

Μάλιστα, η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την αλήθεια στο παιδί, αλλά του είπε πως η αδερφή του είναι στο πανεπιστήμιο και ότι ο πατέρας του χρειάζονταν λίγο χρόνο μόνος του.

Ζευγάρι

«Ο γιος μου δυσκολεύτηκε να καταλάβει γιατί η αδερφή και ο μπαμπάς του έφυγαν, δεν του είπα την αλήθεια. Ίσως, θα έπρεπε, αλλά είναι μόνο 10. Του είπα ότι η αδερφή του πήγε στο πανεπιστήμιο και ο πατέρας του έπρεπε να φύγει για λίγο», ανέφερε στην ανάρτηση στο Reddit.

Επίσης, σημείωσε πως έμαθε από κοινούς γνωστούς, ότι ο πρώην σύζυγος της και η κόρη της, όχι μόνο είναι ακόμα μαζί, αλλά πως έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, η Tiffany συνεχίζει να αρνείται κάθε επικοινωνία μαζί τους.