Ένα 5χρονο παιδί από τις ΗΠΑ προκαλεί ανατριχίλα με την ιστορία του, καθώς υποστηρίζει ότι είναι η μετενσάρκωση μιας νεκρής γυναίκας που κάηκε σε πυρκαγιά στο Σικάγο, αναφέροντας ότι «ο Θεός την έστειλε πίσω».

Σύμφωνα με τη nypost.com, η οικογένεια του Luke Ruehlman εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Ghost Inside My Child» που ερευνά μεταφυσικά φαινόμενα και ανέφερε ότι το παιδί τους υποστηρίζει ότι είναι η ψυχή της Pam Robinson που σκοτώθηκε μαζί με άλλα 18 άτομα σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Paxton Hotel του Σικάγο το 1993.

Ο Luke Ruehlman

Η μητέρα του, ανέφερε πως το παιδί στην ηλικία των δύο ετών ξεκίνησε να αναφέρει πως ονομάζεται Pam, χωρίς όμως η ίδια ή ο σύζυγος της να γνωρίζουν κάποιο άτομο με αυτό το όνομα.

«Μια μέρα γύρισε πως το μέρος μου και μου είπε “λοιπόν, παλιά ήμουν η Pam αλλά πέθανα και ανέβηκα στον παράδεισο», ανέφερε η μητέρα του παιδιού και πρόσθεσε πως ο 5χρονος ανέφερε ότι «είδα τον Θεό και τελικά, ο Θεός με έστειλε πίσω και ήμουν το μωρό που ονομάσατε Luke».

Η Pam Robinson

Επίσης, ανέφερε ότι ο γιος της είπε πως «όταν ήμουν κορίτσι, είχα μαύρα μαλλιά».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι έδειξε ένα φωτογραφικό άλμπουμ στο παιδί, όπου απεικονίζονταν Αφροαμερικανίδες και πως ο 5χρονος αναγνώρισε αμέσως την Pam Robinson, παρότι δεν την είχε δει ποτέ στη ζωή του.