Μια νεαρή μητέρα αντιμετώπισε ένα ιδιαίτερα απρόοπτο περιστατικό, αφού την ώρα που θήλαζε το μωρό της, έχασε τη θηλή της, που έμεινε στο στόμα του παιδιού και εκείνη πανικόβλητη πήρε τηλέφωνο το νοσοκομείο αναζητώντας βοήθεια.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 32χρονη Brooke από την Καλιφόρνια, που είναι μαμά έξι παιδιών, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok που αποκάλυψε την ιστορία της, που έγινε όταν εκείνη ήταν 15 ετών και μόλις είχε αποκτήσει το πρώτο παιδί της.

Η θηλή λίγο πριν κοπεί είχε γίνει «μαύρη στη βάση και λευκή στην άκρη», οπότε «κοιτάω κάτω και το βλέπω κάπως πνιγμένο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η θηλή μου έσπασε και την είχε στο στόμα του».

Η 32χρονη Brooke

«Άρχισα να φρικάρω», είπε η γυναίκα, με τη μητέρα και την αδερφή της που ήταν μπροστά στο περιστατικό να προσπαθούν να την ηρεμήσουν, ενώ την παρότρυναν να προσπαθήσει να την κολλήσει με νερό.

«Ξέπλυνα τη θηλή με νερό και πήγα να την ξαναβάλω πίσω», σημείωσε η 32χρονη, η οποία αφού δεν είδε αποτέλεσμα τηλεφώνησε στο νοσοκομείο, με τη νοσοκόμα να λέει πως «εάν η θηλή είναι ακόμα ζωντανή και έχει αρκετή ροή αίματος μέσα της, μπορεί πραγματικά να επανασυνδεθεί».

@brookesobasic

#stitch with @brookesobasic I’m posting 2 parts to this to answer some questions and relieve fear. I’m not here to discus my age or validity.. #mamatok #storytime #breastfeeding

♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Γιατί έπεσε η θηλή

Έτσι, η Brooke ακολούθησε τη συμβουλή που της έδωσε η νοσοκόμα και με ένα τσιρότο την έβαλε πίσω, όμως δεν κόλλησε, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να έχει ένα μικρό κενό προς τα μέσα.

«Η θηλή μου δεν είναι τέλεια σήμερα, αλλά είναι ακόμα εδώ», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε πως «αυτή ήταν η τελευταία μέρα που θήλασα αυτό το παιδί».

Επίσης, στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές, είπε ότι στη θηλή της λίγο πριν πέσει, υπήρχε αποχρωματισμός, που είναι ήταν σύμπτωμα αγγειοσπασμού, ο οποίος εμφανίζεται όταν τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τη θηλή σφίγγουν, μειώνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή. Για τις μητέρες που θηλάζουν, ο αγγειοσπασμός μπορεί να επηρεάσει τη ροή του γάλακτος από τη θηλή και συχνά είναι ένδειξη ότι το μωρό δεν είναι καλά προσκολλημένο στο στήθος.

Η ίδια όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας της δεν γνώριζε κάτι τέτοιο, ενώ δεν την είχε συμβουλεύσει κανείς σχετικά, με αποτέλεσμα να συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό.

Παρόλα αυτά, δεν τρόμαξε, καθώς θήλασε ακόμα τρία παιδιά της, χωρίς να σημειωθεί κάποιο πρόβλημα.