Η ζωή μιας γυναίκας ανατράπηκε τελείως, όταν το «κρυολόγημα» που νόμιζε πως είχε, την οδήγησε σε μια σειρά από εξετάσεις, που έδειξαν πως έπασχε από μια πάθηση, η οποία την έκανε να χάσει πάρα πολλά κιλά, ενώ κατέληξε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk η Jeane Trend-Hill το 2012 νόμιζε πως ήταν άρρωστη και πήγε στο γιατρό για να λάβει αγωγή. Αρχικά, εμφάνισε τυπικά συμπτώματα ίωσης που υποχώρησαν όταν πήρε τα φάρμακα, γρήγορα όμως επανήλθαν και ήταν χειρότερα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

«Ήταν νύχτα και ο σύζυγός μου είχε επιστρέψει σπίτι. Με βρήκε να τρέμω στο κρεβάτι με μπλε χείλη. Με πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκα τρεις μέρες. Οι γιατροί διέγνωσαν σήψη και είπαν στους αγαπημένους μου να περιμένουν το χειρότερο. Ήταν τρομακτικό», είπε χαρακτηριστικά.

Η Jeane Trend-Hill

«Ανυπομονούσα να βρεθώ στο σπίτι μου, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί όσο περνούσαν οι μέρες, ένιωθα χειρότερα αντί για καλύτερα. Δεν μπορούσα να κρατήσω φαγητό κάτω, έβγαζα αίμα όταν πήγα στην τουαλέτα και είχα πόνους παντού», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τους επόμενους μήνες άρχισε να χάνει απότομα βάρος με αποτέλεσμα να δείχνει σκελετωμένη και να φαίνονται τα κόκαλα της, ενώ το 2013 διαγνώστηκε με σοβαρή κολίτιδα μια φλεγμονή του βλεννογόνου του παχέος εντέρου και διαταραχή αυτοανοσοποίησης

«Είχε εξαπλωθεί σε ολόκληρο το παχύ έντερο μου επειδή είχε αφεθεί χωρίς θεραπεία. Οι γιατροί μου είπαν δυστυχώς ότι δεν υπήρχε θεραπεία και ότι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μόνο μέσω αγωγής εφόρου ζωής», είπε η Jeane.

Η πλήρης ανατροπή και η «λύτρωση»

Έκτοτε, η ζωή της άλλαξε ριζικά, αφού δεν μπορούσε να φάει, όποτε έπαιρνε βάρος το έχανε αμέσως, ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει και αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο. Παράλληλα, το 2015 ο σύζυγος της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, λέγοντας ότι «δεν ήταν η γυναίκα που ονειρευόταν».

«Με θεωρούσε βάρος, ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορούσα να κάνω ούτε λίγα για τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, μετακόμισε στο σπίτι ενός φίλου στο Λονδίνο, ενώ το 2017 υποτροπίασε και έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο. Παρόλα αυτά, με στήριξη και αγάπη που έλαβε από τους φίλους της, αποφάσισε να μην τα παρατήσει, αλλά να προσπαθήσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της.

Επίσης, έγραψε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε στην Amazon κι έγινε best seller και πλέον δηλώνει ότι «έχω μάθει πώς να αντεπεξέλθω και ζω με έναν φίλο, οπότε έχω συχνά παρέα. Αν και ο κόσμος μου κυβερνάται από την ασθένειά μου εδώ και χρόνια, δεν θα την αφήσω να τον καταστρέψει».