Τα γυρίσματα της ταινίας «Rust» πρόκειται να συνεχιστούν, αφού ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε όταν πυροβόλησε προς το μέρος της ο Άλεκ Μπάλντουιν, κατέληξε σε συμφωνία με τους παραγωγούς.

Σύμφωνα με το cnn.com, ο Μάθιου Χάτσινς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία και θα λάβει μέρος των κερδών του «Rust», ενώ εξέδωσε δήλωση που διευκρινίζει ότι δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί στις κατηγορίες για την τραγωδία που έλαβε χώρα στις 21 Οκτωβρίου, όταν ο Μπάλντουιν κρατούσε το όπλο που σκότωσε τη 42χρονη κινηματογραφίστρια.

Ακολουθεί η δήλωση του Μάθιου Χάτσινς:

«Έχουμε καταλήξει σε συμβιβασμό, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου, για την παράνομη υπόθεση θανάτου εναντίον των παραγωγών του “Rust”, συμπεριλαμβανομένων των Άλεκ Μπάλντουιν, Rust Movie Productions και LLC. Ως μέρος αυτής της διευθέτησης, η υπόθεσή μας θα απορριφθεί. Τα γυρίσματα του “Rust”, του οποίου θα είμαι πλέον εκτελεστικός παραγωγός, θα συνεχιστούν με όλους τους αρχικούς βασικούς ήρωες τον Ιανουάριο του 2023. Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου να εμπλακώ σε κατηγορίες ή να αποδώσω ευθύνες (στους παραγωγούς ή τον κ. Μπάλντουιν). Όλοι πιστεύουμε ότι ο θάνατος της Χαλίνα ήταν ένα τρομερό ατύχημα. Είμαι ευγνώμων που οι παραγωγοί και η ψυχαγωγική κοινότητα συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στο τελευταίο έργο της».