Ένα χονδροφοβικό σημείωμα έλαβε μαζί με την παραγγελία της μία νεαρή στις ΗΠΑ. Η 26χρονη Μαρίνα, γνωστή στο TikTok ως «awkward Marina» ανέβασε ένα βίντεο εκφράζοντας την αγανάκτηση της για το χονδροφοβικό σημείωμα που έλαβε μαζί με την παραγγελία της από το DoorDash -μια πλατφόρμα παραγγελιών φαγητού- η κοπέλα της.

Ειδικότερα, η σύντροφός της βρήκε στη σακούλα ένα σημείωμα που έγραφε «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα».

Όπως λέει στο βίντεο, που έχει πάνω από 10.000 views, το κορίτσι της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και της είπαν ότι πρέπει να πάρει βάρος. Η επίμαχη παραγγελία περιελάμβανε μία σακούλα τυρογαριδάκια, μία λιχουδιά με βοδινό κρέας και ένα αναψυκτικό.

Η Μαρίνα εξηγεί ότι το κορίτσι της δεν μπορεί να φάει μήλα «οπότε το αγενέστατο σημείωμα είναι και άτοπο εκτός από χονδροφοβικό». «Είναι απολύτως ανάρμοστο, χονδροφοβικό, μεροληπτικό. Γιατί να κρίνεις κάποιον στον οποίο παραδίδεις φαγητό;» λέει η Μαρίνα.

Οι followers της εξέφρασαν την οργή τους για το σημείωμα. «Ειλικρινά, ήθελε μηδέν προσπάθεια απλά για να μην αφήσεις αυτό το σημείωμα» σχολίασε ένας. «Είναι τρελό, δεν ξέρεις τι περνά ο καθένας» είπε ένας άλλος. «Δεν θα έπρεπε να εκφράζουν καμία άποψη, τελεία» τόνισε ένας τρίτος.

Η απάντηση της εταιρείας

Η DoorDash δήλωσε στη New York Post ότι ερευνά το περιστατικό και ότι πρόκειται για κάποιο λάθος.

«Συνήθως βάζουμε ευχαριστήρια σημειώματα στις παραγγελίες της DashMart (θυγατρική της DoorDash από την οποία παρήγγειλε η κοπέλα) στην προσπάθειά μας να εκπλήσσουμε ευχάριστα και να ευχαριστούμε τους πελάτες μας» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος πελάτης έλαβε από λάθος το σημείωμα που προοριζόταν για άλλη παραγγελία. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για αυτό το μπέρδεμα και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα» προσέθεσε.