Υπό στενή ιατρική παρακολούθηση βρίσκεται η Βασίλισσα Ελισάβετ προκαλώντας ανησυχία για το τι συμβαίνει με την υγεία της 96χρονης. Στο πλευρό της βρίσκονται ήδη ο πρίγκιπας διάδοχος Κάρολος και η Καμίλα οι οποίοι έχουν μεταβεί στο Μπαλμόραλ.

Πριν λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως Χάρι και η Μέγκαν θα ταξιδέψουν στη Σκωτία σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πλέον ζουν στις ΗΠΑ ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για διάφορες εκκρεμότητες τους.

Εκατοντάδες κόσμου έχουν μαζευτεί έξω από τις πύλες και αγωνιούν για την υγεία της βασίλισσας. Οι πληροφορίες ήθελαν όλα τα παιδιά της Βασίλισσας Ελισάβετ να έχουν φτάσει ήδη στο Μπαλμόραλ ή να είναι στο δρόμο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει τέσσερα παιδιά, οκτώ εγγόνια και 12 δισέγγονα.

  • Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, είναι το μεγαλύτερο παιδί της και ο διάδοχος του θρόνου. Είναι παντρεμένος με την Καμίλα, τη δούκισσα της Κορνουάλης
  • Η πριγκίπισσα Anne, είναι το δεύτερο παιδί και η μοναχοκόρη της βασίλισσας. Είναι παντρεμένη με τον Αντιναύαρχο Timothy Laurence και έχει δύο παιδιά με τον πρώτο της σύζυγο, τον καπετάνιο Mark Phillips – Peter Phillips και Zara Tindall.
  • Ο πρίγκιπας Άντριου, ο δούκας της Υόρκης, είναι το τρίτο παιδί της βασίλισσας και έχει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, τη Δούκισσα της Υόρκης – την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία.
  • Ο πρίγκιπας Εδουάρδος, ο κόμης του Γουέσεξ είναι το μικρότερο παιδί της. Είναι παντρεμένος με τη Σόφι, την Κόμισσα του Γουέσεξ και έχουν δύο παιδιά – τη Λουίζ και τον Τζέιμς Μάουντμπάτεν-Γουίνδσορ.