Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ασυνήθιστα ενδιαφέροντα, όμως μια γυναίκα από τις ΗΠΑ δηλώνει ότι «λατρεύει την ιδέα του θανάτου», όπως και τα πτώματα, ενώ εργάζεται σε νεκροτομείο, κάνοντας την «δουλειά των ονείρων της».

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 38χρονη Louise Pachella γοητεύτηκε για πρώτη φορά από τον θάνατο σε ηλικία 10 ετών, όταν παρακολούθησε την μητέρα της, που εργαζόταν ως νοσοκόμα, να κάνει μάθημα ανατομίας, χρησιμοποιώντας πτώματα γάτας.

Έκτοτε, προσπαθούσε να περνάει περισσότερο χρόνο στο χώρο εργασίας της μητέρας της, ενώ έβλεπε με θαυμασμό την διαδικασία αποσύνθεσης, στα κουφάρια ζώων -όπως περιστέρια και ποντίκια- που έφερνε στο σπίτι η γάτα της, που είχε για κατοικίδιο.

Η Louise Pachella

Από τότε λοιπόν, υποστηρίζει ότι λάτρεψε την ιδέα του θανάτου και ό,τι σχετίζεται με αυτό το ζήτημα, ειδικά από την στιγμή που είδε να γίνεται μάθημα ανατομίας πάνω σε ανθρώπινο σώμα.

Μάλιστα, όταν τελείωσε το σχολείο βρήκε μια αγγελία που ζητούσε ρεσεψιονιστ σε ένα νεκροτομείο και αμέσως έστειλε αίτηση, η οποία έγινε δεκτή. Παράλληλα, πραγματοποίησε σπουδές που σχετίζονται με την ανατομία, με αποτέλεσμα πλέον να ταριχεύει τα πτώματα που φέρουν στην εργασία της και να τα ετοιμάζει για την κηδεία.

Η ασυνήθιστη γνωριμία με τον σύζυγο της

Μεταξύ άλλων, η ενασχόληση της Louise Pachella με την ιδέα του θανάτου, την βοήθησε να βρει «τον έρωτα της ζωή της», αφού το 2008 γνώρισε τον σύζυγο της, που εργάζονταν ως οδηγός νεκροφόρας.

Όπως ανέφερε, μια μέρα ο 47χρονος μελλοντικός σύζυγος της Dan Pachella είχε επισκεφθεί τον χώρο εργασίας της για να φέρει ένα πτώμα, όταν έμεινε και έφτιαξε το αμάξι ενός φίλου της που είχε χαλάσει.

Η Louise Pachella και ο Dan Pachella

Οι δυο τους έπιασαν κουβέντα και αποφάσισαν να βγουν για ραντεβού στο νεκροταφείο αυτοκινήτων που διατηρούσε παράλληλα ο Dan Pachella και κατέστρεφε όσα αμάξια του έφερναν. «Αρχικά τρόμαξα στην ιδέα, όμως μετά έμεινα άναυδη, γιατί όταν μπήκα στο αυτοκίνητο του για να πάμε στο μέρος, συνειδητοποίησα ότι οδηγούσε μια νεκροφόρα», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, ερωτεύτηκαν αμέσως ο ένας τον άλλον και το 2013 παντρεύτηκαν, ενώ έκτοτε έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και συνεχίζουν να μοιράζονται και να απολαμβάνουν τα περίεργα ενδιαφέροντα τους.

Η Louise Pachella, ο Dan Pachella και οι τρεις κόρες τους