Όλοι οι άνθρωποι έχουν ως ένα σημείο «περίεργες» διατροφικές συνήθειες, όμως μια νεαρή από τις ΗΠΑ έχει διχάσει τον κόσμο, γιατί τρώει μόνο ωμό κρέας και μάλιστα απολαμβάνει την γεύση του.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 24χρονη Wendy Marshall σε συνέντευξη που έδωσε και αναπαράχθηκε στο TikTok, είπε ότι από την ηλικία των δύο ετών τρώει ωμό κρέας, γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα στο στομάχι της, σε περίπτωση που είναι μαγειρεμένο.

Η Wendy Marshall

Μάλιστα, στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 750.000 προβολές, αναφέρει ακόμα έναν λόγο και είναι πως της αρέσει η γεύση, την οποία «απολαμβάνει πραγματικά». Ταυτόχρονα, είπε ότι ακολουθεί μια εναλλακτική δίαιτα, η οποία στηρίζεται στην κατανάλωση ωμού κρέατος, ενώ αναφέρθηκε στα οφέλη για την υγεία, όπως ότι παίρνει πολλή βιταμίνη Β.

«Εδώ στην Αμερική όταν το κάνω, ο κόσμος το βρίσκει περίεργο, παράξενο και με αντιμετωπίζει πολύ αρνητικά. Αλλά είναι κάτι που απολαμβάνω και μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας τις διατροφικές της συνήθειες.

Παρόλα αυτά, στα σχόλια κάτω από το βίντεο της συνέντευξης της, αρκετοί χρήστες του TikTok επέκριναν την επιλογή της, με ορισμένους να γράφουν «Νεάντερταλ» και έναν άλλον να σημειώνει: «Έχω μια λέξη για σένα ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ».

Επίσης, ορισμένοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν σταματά να τρώει γενικά κρέας, αφού δεν μπορεί να το καταναλώσει μαγειρεμένο και ειδικά από την στιγμή που το ωμό κρέας ενέχει ορισμένους κινδύνους για την υγεία.

Η Wendy Marshall όμως δεν αλλάζει την απόφαση της και υποστηρίζει ότι σε άλλους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, είναι πολύ «φυσιολογική η κατανάλωση ωμού κρέατος».

κρέας