Η συνάντηση της 23χρονης Anna Paul με τους θαυμαστές της δεν πήγε ακριβώς όπως τα είχε στο μυαλό της η νεαρή σταρ του OnlyFans και του TikTok, καθώς η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει και να βάλει τέλος στο… σόου.

Η νεαρή κάνει περιοδεία στην Αυστραλία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με ένα αθλητικό brand και έτσι βρέθηκε και σε ένα εμπορικό κέντρο στο Περθ, όπου όμως συνέρρευσε τόσος κόσμος -κυρίως έφηβοι- που προκλήθηκε πανικός!

Οι διοργανωτές, όπως αναφέρει η New York Post, περίμεναν να δώσουν το «παρών» 200-300 θαυμαστές της Anna αλλά το πλήθος που έκανε την εμφάνισή του ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο.

@anna..paull

Come see me in Sydney, Melbourne or Perth 🤍🤍🤍 AHHH

♬ original sound – Anna Paul

Η αστυνομία δήλωσε ότι αναγκάστηκε να επέμβει αφού δημιουργήθηκαν εντάσεις με αποτέλεσμα άνθρωποι που περίμεναν στην ουρά να καταρρεύσουν και να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στο TikTok δείχνουν τον κόσμο να περιμένει φωνάζοντας και την αστυνομία να προσπαθεί να τους διαλύσει. «Λόγω του μεγέθους του πλήθους και της έλλειψης κατάλληλων μέτρων ασφάλειας και σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του καταστήματος, το event πρέπει να ακυρωθεί και η αστυνομία άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο από το σημείο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μάρτυρα που επικαλείται το δημοσίευμα, υπήρχαν άνθρωποι που είχαν κατασκηνώσει εκεί από το βράδυ για να συναντήσουν την 23χρονη σταρ του Onlyfans.

«Ήμουν εκεί από νωρίς και την είδα για ένα δευτερόλεπτο ενώ δεν μπόρεσα να της πως ούτε μια λέξη. Ωστόσο είμαι ευγνώμων που την είδα και στεναχωρήθηκα πολύ που ακυρώθηκε η εκδήλωση» είπε ένας από τους fans της.

Η νεαρή, που έχει πάνω από 5 εκατομμύρια fans στο TikTok και 2 εκατομμύρια στο Instagram απολογήθηκε για την ακύρωση του event και είπε ότι προσπάθησε να συνεργαστεί με την αστυνομία για να βρουν έναν τρόπο να πραγματοποιηθεί.

«Η αστυνομία έπρεπε να ακυρώσει την εκδήλωση για λόγους ασφαλείας γιατί υπήρξε μεγάλος κίνδυνος. Σας ευχαριστώ που είστε τόσο υπέροχοι και λυπάμαι πολύ που δεν συναντηθήκαμε τελικά. Η ασφάλειά σας παραμένει προτεραιότητα πάντα. Σας αγαπώ» έγραψε η Anna Paul.

Η Άννα πριν γίνει σταρ του OnlyFans και Influencer, ήταν άφραγκη, όπως λέει και πρόσφατα συνεργάστηκε με την «STAX». Επιμελήθηκε η ίδια μια συλλογή που περιλαμβάνει κολάν, σουτιέν, καπέλα, κάλτσες, φούστες και φορέματα.