Μια «τρελή» γυναίκα, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, θέλησε να βεβαιωθεί ότι ο μελλοντικός της σύζυγος θα σκεφτεί δύο φορές προτού την απατήσει. Προσφάτως αρραβωνιασμένη, η νεαρή γυναίκα ομολόγησε στο TikTok ότι έχει φτάσει «σε ένα νέο επίπεδο τρέλας», αποκαλύπτοντας ότι έβαλε τον σύντροφό της να υπογράψει ένα δεσμευτικό νομικά συμβόλαιο.

Σύμφωνα με αυτό, θα της πληρώνει τα έξοδά της για το υπόλοιπο της ζωής της αν αποκτήσει ποτέ εξωσυζυγική σχέση.

«Ο αρραβωνιαστικός μου μόλις υπέγραψε ένα νομικό έγγραφο και συμφωνήσαμε ότι αν με απατήσει θα πρέπει να πληρώνει τους λογαριασμούς μου, λέει η Chaylene Martinez, γνωστή online ως @SalamiiQueen, σε ένα βίντεο με περισσότερα από 7 εκατομμύρια views.

«Αν με απατήσει, την πάτησε», προσθέτει η γυναίκα από το Άινταχο των ΗΠΑ. «Είμαι τόσο έξυπνη ή τρελή, δεν ξέρω».

Πολλοί χρήστες φυσικά έσπευσαν να εκφράσουν την άποψή τους. «Είσαι έξυπνη και δυναμική. Αυτό είναι φοβερό», σχολίασε κάποιος. «Μακράν ό,τι πιο έξυπνο έχει ακούσει», συμφώνησε κάποιος άλλος.

@salamiiqueen

Replying to @Jlean don’t come for me i love you all 🫶

♬ original sound – salamiqueen

Σε νέα της ανάρτηση, η Martinez ανέφερε ότι «μου την έχουν φέρει τόσες πολλές φορές οικονομικά και όταν έχει να κάνει με λεφτά, φοβάμαι και δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Είμαστε τώρα αρραβωνιασμένοι, κάνουμε πράγματα οικονομικά μαζί, κάνουμε λογαριασμούς μαζί. Έτσι θεωρήσαμε καλή ιδέα να προχωρήσουμε σε κάποιες συμφωνίες και έγγραφα και να τα υπογράψουμε».