Μια 31χρονη οπτικός φέρεται να πήρε εκδίκηση για τη δίδυμη αδερφή της και όλα όσα περνούσε, σκοτώνοντας τον πατέρα, τον σύζυγο και τον πεθερό της νεαρής γυναίκας, αφήνοντας μάλιστα ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν και η ίδια αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο.

Η Khosay Sharifi, σύμφωνα με τη Daily Mail, ισχυρίστηκε ότι η δίδυμη αδελφή της είχε κακοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 14ετούς γάμου της -κάτι που αγνοούσαν οι συγγενείς τους- κάτι που την οδήγησε στο να πυροβολήσει τον πατέρα της Mohamad Sharifi, 66 ετών, το γαμπρό της Sanjar Halin, 34 ετών, και τον πατέρα του, Abdul Halin, 56 ετών προτού αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια του μακελειού το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Essex, Jonathan Blodgett.

Ο πατέρας και ο σύζυγος της δίδυμης αδερφής της βρισκόντουσαν στο ίδιο σπίτι στο Λιν της Μασαχουσέτης όταν έχασαν την ζωή τους λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, ενώ λιγότερο από δέκα λεπτά αργότερα η Sharifi δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της είχε, επίσης, «κακοποιήσει λεκτικά και οικονομικά» τη μητέρα της.

Είπε, επίσης, ότι ο σύζυγος της δίδυμης αδελφής της, που πιστεύεται ότι είναι ο 34χρονος άνδρας που πυροβολήθηκε, την είχε «πνίξει, χαστουκίσει, κλωτσήσει και βρίσει» πριν τη «γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο».

Η ανάρτηση συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι γονείς μου & οι γονείς του γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν έκαναν και πολλά, παρά μόνο έλεγαν “βρείτε τα”, “τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσετε” ή ακόμα και κατηγορούσαν τα θύματα. Προσπαθώ να τα πω όλα αυτά όσο πιο όμορφα μπορώ για να μην διαγραφεί η ανάρτησή μου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό που έκανε. Συνέχισε να το κάνει επειδή κανείς δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό. Πόσο καιρό πίστευε ότι θα τη γλίτωνε; Δεν συνειδητοποιούν ότι η κακοποίηση μπορεί να επηρεάσει κάποιον όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Καμία μορφή κακοποίησης δεν είναι εντάξει».

Η Sharifi ανακαλύφθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ ενός Stop and Shop στην Washington Street στις 4.30 μ.μ., περίπου ένα μίλι μακριά από τον πρώτο τόπο του εγκλήματος στην Rockaway Street.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η δράστης πυροβόλησε τον πατέρα της και τον γαμπρό της στο ακίνητο στην Rockaway Street, προτού σκοτώσει τον πατέρα του γαμπρού της στο μίνι βαν του στην Leighton Street. Μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν έως και 20 πυροβολισμούς στην πρώτη σκηνή.

Και οι τρεις σκηνές εγκλήματος βρίσκονταν σε ακτίνα ενός μιλίου η μία από την άλλη, με τους αστυνομικούς να αναγνωρίζουν γρήγορα τη Sharifi ως τον δολοφόνο.

Στο μήνυμά της η φερόμενη δολοφόνος, μίλησε, επίσης, απευθείας στην αδελφή της, γράφοντας: «Στην αδελφή μου: Ελπίζω να αρχίσεις να θεραπεύεσαι και να διδάξεις πραγματικά στις κόρες σου ότι η κακοποίηση δεν είναι εντάξει, καθώς και αυτές τον είδαν να σε χαστουκίζει. Ρώτησα πώς αισθάνονται γι’ αυτό και είπαν ότι φοβούνται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ας μην το περάσετε αυτό στα παιδιά σας, όπως έχει περάσει σε εσάς. Ο πατέρας μου υπήρξε και στο παρελθόν κακοποιητικός και λεκτικά αλλά κυρίως οικονομικά κακοποιητικός προς τη μητέρα μου από ότι έχω δει προσωπικά. Ίσως γι’ αυτό η μητέρα μου δεν προστάτευσε την ίδια της την κόρη, γιατί είναι και αυτή θύμα. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, πώς μπορείς να αφήνεις την ίδια σου την κόρη να κακοποιείται».

Έντρομοι γείτονες περιέγραψαν ότι είδαν τον συνήθως ήσυχο δρόμο να κατακλύζεται από οχήματα της αστυνομίας του Λιν και της πολιτειακής αστυνομίας της Μασαχουσέτης, ενώ ένας από αυτούς είπε ότι το περιστατικό ήταν «σοκαριστικό».

Ο εισαγγελέας του Essex Blodgett επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου πώς οι τέσσερις άνθρωποι ήταν όλοι συγγενείς και ανέφερε ότι χρησιμοποιούσαν μεταφραστή για να μιλήσουν με τους συγγενείς. Ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε στη DailyMail.com ότι σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν για το περιστατικό και ότι «δεν ήταν στη φύση (της Khosay) να είναι δολοφόνος». Σημείωσαν, ωστόσο, ότι οι αδελφές είχαν μια «σκληρή ανατροφή» και ότι «η Khosay πιθανόν να μην άντεξε άλλο και αυτό την πυροδότησε γιατί δεν ήθελε οι ανιψιές της να ακολουθήσουν αυτό το μοτίβο».

Η οικογένεια δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει το ποσό των 20.000 δολαρίων για την κηδεία των τεσσάρων νεκρών μελών της, ενώ μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 14.000 δολάρια.

Η οικογένεια Sharifi δημοσίευσε στη σελίδα: «Χάσαμε τέσσερα αγαπημένα πρόσωπα κάτω από καταστροφικές και απρόβλεπτες συνθήκες. Ξανά και ξανά, η ψυχική υγεία αποδεικνύεται ότι είναι ένα τόσο εξέχον ζήτημα στην κοινωνία. Η κακοποίηση όλων των τύπων επιβαρύνει σημαντικά τα άτομα που πλήττονται και οδηγεί σε βλάβες και απώλειες με πολλούς τρόπους. Η οικογένειά μας έπεσε θύμα αυτού του σεναρίου και τώρα δύο μικρά παιδιά είναι χωρίς πατέρα. Είμαστε απολύτως συντετριμμένοι και χαμένοι».