Σοκάρει η νέα καταγγελία εναντίον του R. Kelly, αυτή τη φορά από τη βαφτιστήρα του, η οποία τον κατηγορεί ότι την ανάγκαζε να έχουν σεξουαλικές επαφές από όταν ήταν ακόμα ανήλικη, στην ηλικία των 14 ετών. O τραγουδιστής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και κατά τη διάρκεια της τέταρτης ημέρας της δίκης του, η 37χρονη σήμερα βαφτιστήρα του κατέθεσε εναντίον του, λέγοντας ότι ήρθε σε επαφή μαζί του εκατοντάδες φορές επειδή φοβόταν να του πει όχι.

Όπως περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου, όταν ήταν 13 χρονών ζήτησε από τον Kelly να τη βαφτίσει και τα πράγματα πολύ γρήγορα πήραν άλλη μορφή.

Η γυναίκα συγκλονίζει λέγοντας ότι όταν ήταν 14 ετών, την άγγιξε στο στήθος σε ένα στούντιο στο Σικάγο και από τα 15 της άρχισε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του.

Γνωστή μόνο με το ψευδώνυμο Jane, κατέθεσε ότι έκανε σεξ με τον Kelly «αμέτρητες φορές» μέχρι τα 18 της στο σπίτι του Kelly, στο στούντιο ηχογράφησης, στο λεωφορείο της περιοδείας και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Στην ερώτηση γιατί συνέχισε να κάνει σεξ με τον Kelly, η Jane, όπως αναφέρει το TMZ, είπε στους ενόρκους ότι τον θεωρούσε ως πρόσωπο εξουσίας και δεν ήξερε πώς να τον αντιμετωπίσει. Λέει ότι δεν ήξερε πώς να πει «όχι» στον Kelly και έκανε σεξ μαζί του για τόσο πολύ καιρό που άρχισε να αισθάνεται ότι ήταν κάτι φυσιολογικό.

Είπε ακόμα ότι αυτή και ο Κέλι έκαναν σεξ και με άλλα έφηβα κορίτσια που είχε προσλάβει και καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής κατέγραψε κάποιες από τις σεξουαλικές τους επαφές, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών.