Viral έχει γίνει στο TikTok η ιστορία του ραντεβού μιας γυναίκας, καθώς εκείνη ταξίδεψε αρκετά μακριά για να δει τον αγαπημένο της, μόνο και μόνο για να την παρατήσει το δεύτερο βράδυ και να εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Samantha Marie από τις ΗΠΑ που διατηρεί στο TikTok τον λογαριασμό @sdenoyer, ανέφερε πως ταξίδεψε την μισή χώρα για να γνωρίσει από κοντά έναν άνδρα με τον οποίο μιλούσαν συνέχεια μέσω του FaceTime.

Χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, είπε πως ταξίδεψε με το αεροπλάνο μέχρι την γενέτειρα του φίλου της, με το πρώτο βράδυ να κυλάει ομαλά, ενώ κοιμήθηκαν στο σπίτι του.

Η Samantha Marie

Παρόλα αυτά, όπως είπε στο βίντεο που έχει πάνω από 1,8 εκατ. προβολές, την δεύτερη μέρα, εκείνος ζήτησε να πάνε να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο και μάλιστα έφερε πράγματα μαζί του, όπως επιτραπέζια παιχνίδια.

Το πρωί όμως, εκείνη ξύπνησε και είδε άδεια την θέση δίπλα στο κρεβάτι, ενώ εκείνος δεν βρίσκονταν στο δωμάτιο. Εκείνη του έστειλε πολλά απελπισμένα μηνύματα, ενώ προσπάθησε να καλέσει τον αριθμό του, όμως δεν έδωσε σημεία ζωής. «Ξύπνησα και έλειπε», είπε και πρόσθεσε χιουμοριστικά πως «πήρε και την βότκα μου».]

Η «λύση» στην εξαφάνιση

Όπως ανέφερε η νεαρή TikToker, ο άνδρας δεν έχει έκτοτε επικοινωνήσει μαζί της, με την ίδια να ζητά από τους χρήστες να γράψουν στα σχόλια, τι θεωρούν πως έχει γίνει.

Αρκετοί υποστήριξαν πως είναι παντρεμένος κι ότι έτυχε μια «οικογενειακή υποχρέωση» ή πως η σύζυγος του «παραλίγο να μάθει την αλήθεια».

Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι είπαν πως δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια, παρά από την μία πλευρά, οπότε δεν θέλουν να βγάλουν συμπεράσματα. Μάλιστα, ορισμένοι αμφισβήτησαν την όλη ιστορία και είπαν ότι απλά ειπώθηκε για να γίνει viral.

Βέβαια, υπήρξαν και κάποιοι που έδωσαν χιουμοριστικές απαντήσεις, όπως ότι θα «επικοινωνήσει σε τρεις μήνες από τώρα», με την Samantha Marie να τονίζει ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτό το ραντεβού της έγινε «ένα πολύτιμο μάθημα».