Η 32χρονη Laura O’ Sullivan, μητέρα 4 παιδιών από το Μπρίστολ, βρήκε τον έρωτα της ζωής της. Όλα απλά και φυσιολογικά ως εδώ. Το πράγμα αρχίζει να περιπλέκεται καθώς ο 31χρονος Terrell Ravon Reese είναι κρατούμενος, καταδικασμένος για ανθρωποκτονία όταν ήταν έφηβος.

Οι δυο τους «γνωρίστηκαν» μέσω της υπηρεσίας JPay, που βοηθάει τους κρατούμενους να βρουν ανθρώπους να αλληλογραφούν. Αφού πέρασαν δύο μήνες με πολλά γράμματα ο Τerell της έκανε πρόταση γάμου, με την 32χρονη να δηλώνει ότι είναι ό,τι ονειρεύτηκε ποτέ! «Έλεγα ότι είναι τρελός, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω την καρδιά μου και τα συναισθήματα μου» λέει το δημοσίευμα της New York post, που έχει αντλήσει πληροφορίες από τη Sun.

O 31χρονος κατέληξε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καταδικασμένος για φόνο δευτέρου βαθμού που έγινε το 2009, όταν ήταν 18 ετών. Εκείνη την εποχή είχε σχεδιάσει να ληστέψει έναν έφηβο στο Ντιτρόιτ, μαζί με έναν συνεργό του, μετά την πώληση ενός αυτοκινήτου. Το σχέδιο, όμως, δεν πήγε καλά όταν ο συνεργός του εμφανίστηκε κρατώντας ένα καλάσνικοφ. «Μην κουνηθεί κανείς» είπε, και άδειασε το όπλο του στο θύμα. Σε αντίθεση με τον συνεργό του που διέφυγε της Δικαιοσύνης ο Terrell συνελήφθη και καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία.

Ακούγοντας την ιστορία του η Laura εντυπωσιάστηκε από την ειλικρίνειά του περιγράφοντας όσα είχαν συμβεί πριν 13 χρόνια. «Αρχικά σκέφτηκα γαμ..ο. Αλλά δεν ήταν αυτός που τράβηξε την σκανδάλη. Ήταν νέος και άμυαλος, στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα και αυτό τον οδήγησε στη φυλακή για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του» είπε η Laura.

«Έχει αλλάξει»

H μητέρα 4 παιδιών δεν σκέφτεται στιγμή τον λόγο που ο έρωτας της ζωής της μπήκε στη φυλακή. Ούτε την απόπειρα ληστείας, ούτε τη συμμετοχή στην ανθρωποκτονία. Αντίθετα θεωρεί ότι ο χρόνος που έχει περάσει έγκλειστος τον έχει συνετίσει και έχει γίνει ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

«Ο Terrell ήταν μπλεγμένος σε πολλά πράγματα. Μετανιώνει που δεν είχε το σθένος να αντιδράσει και έπαιρνε πάντα τα πράγματα όπως του έρχονταν. Εύχεται να είχε κάνει καλύτερες επιλογές. Έκανε αρκετά μαθήματα μέσα στη φυλακή. Πηγαίνει στην εκκλησία, έμαθε τη νοηματική γλώσσα, διδάχτηκε πολλά για κάποιον που πετάχτηκε στη φυλακή τόσο νέος».

Η Laura ελπίζει να καταφέρει να συναντήσει επιτέλους τον έρωτά της, όταν ξεμπερδέψει με την γραφειοκρατία και δηλώνει έτοιμη για τον γάμο του χρόνου στο σωφρονιστικό ίδρυμα Ernest Brooks.

Μέχρι τότε οι δυο τους μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουν γράμματα και μάλιστα αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου στο χέρι τους. Η Laura δεν κρύβει ότι απολαμβάνει το τηλεφωνικό σεξ και κρατάει σαν θησαυρό την κάρτα που της έστειλε του Αγίου Βαλεντίνου. «Γυναίκα μου, γαμ..ο, με έκανες να σε ερωτευτώ τόσο πολύ… δεν θα σε αφήσω όπως του πουλί που προσπαθεί να μην αφήσει το ψάρι από το στόμα του» της έγραφε.

Η μητέρα των 4 παιδιών εκφράζει τη λύπη και τη συμπόνια της για την οικογένεια του θύματος, θεωρεί όμως ότι ο αγαπημένος της πλήρωσε για τις πράξεις του. «Πολλοί μου λένε ότι είμαι χαζή και αμόρφωτη. Ότι παράτησα τη ζωή μου για έναν τέτοιο άνδρα. Θέλω να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν θέλω να παντρευτώ στη φυλακή. Τα αισθήματά μου είναι πολύ δυνατά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο».

Μιλώντας από τη φυλακή, ο αρραβωνιαστικός της είπε: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια όμορφη ψυχή».