Μια φριχτή ιστορία ισχυρίζεται ότι έζησε μια γυναίκα από την Αυστραλία, καθώς είπε ότι ξύπνησε μετά από τέσσερις εβδομάδες από κώμα και ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της, όχι μόνο την παράτησε για άλλη γυναίκα, αλλά μάλιστα έλαβε και μηνύματα από την σύντροφο του, που έλεγε «ξύπνα» και «άφησε τον».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, πρωταγωνίστρια της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι η 25χρονη Brie Duval από την Αυστραλία, η οποία με σειρά βίντεο που ανέβασε στο TikTok, είπε ότι έφυγε από την χώρα της για να πάει στο Καναδά, ώστε να κάνει «την δουλειά των ονείρων της».

Εκεί γνώρισε έναν άντρα με τον οποίο έμειναν σε σχέση για τέσσερα χρόνια, ενώ αρραβωνιάστηκαν με στόχο να παντρευτούν το άμεσο μέλλον. Παρόλα αυτά, είχε ένα ατύχημα που την άφησε σε κώμα για τέσσερις εβδομάδες και όταν ξύπνησε είδε την ζωή της να έχει αλλάξει πλήρως.

Το ατύχημα που την άφησε σε κώμα

Στις 29 Αυγούστου του 2021 η Brie Duval είχε το φρικτό ατύχημα που την έριξε σε κώμα. Η ίδια βρίσκονταν σε ένα πάρκινγκ και περνούσε δίπλα από ένα τοίχο, με τον μισό να έχει καταρρεύσει, καθώς γίνονταν εργασίες συντήρησης. Παρόλα αυτά, πουθενά δεν υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες ή ταινίες, ενώ ήταν τελείως σκοτεινά.

Έτσι, σκόνταψε πάνω στα χαλάσμα και έπεσε πάνω στον τοίχο, με ότι έχει απομείνει από τον τοίχο, να καταρρέει πάνω στο κεφάλι της. Υπέστη λοιπόν εγκεφαλικό τραύμα και έσπασε πολλά κόκκαλα, ενώ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλμπέρτα και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ. Ενδεικτικό της κατάστασης σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι οι γιατροί της έδιναν περίπου 10% πιθανότητες επιβίωσης, μετά τον άσχημο τραυματισμό της.

Μετά από τέσσερις εβδομάδες όμως ξύπνησε και τότε ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της εξαφανίστηκε. Ο ίδιος όχι μόνο δεν απάντησε στις συνεχόμενες κλήσεις της, αλλά την είχε διαγράψει από τα social media, όπως και όλες τις φωτογραφίες του.

Τα μηνύματα της νέας συντρόφου

Στη συνέχεια έμαθε ότι γνώρισε άλλη γυναίκα, με την οποία είναι σε σχέση και έχει μετακομίσει σπίτι της, ενώ μετά από λίγο διαπίστωσε ένα ανατριχιαστικό γεγονός. Όσο καιρό ήταν σε κώμα, είχε δεχτεί ένα μήνυμα από την νέα σύντροφο του αρραβωνιαστικού της, που της ζητούσε να «ξυπνήσει».

Η ίδια επικοινώνησε λοιπόν μαζί της, όμως έλαβε ως απάντηση να «μην την ενοχλήσει ξανά», όπως και ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της «είναι τώρα ευτυχισμένος» και καλό είναι «να τον αφήσει να φύγει».

«Δεν έχω νέα του από τότε που ήμουν στο νοσοκομείο. Με άφησε τελείως. Δεν ξέρω καν γιατί συνέβη αυτό», είπε χαρακτηριστικά στη βρετανική «Mirror».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «The Sun» η Brie Duval ήταν μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό οι γονείς της δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ. Έτσι, έπρεπε να περάσουν πέντε μήνες, μέχρι να επιστρέψει στη χώρα της και να είναι με τους γονείς της.