Μια γυναίκα από το Σίδνεϊ, η οποία καταζητείται από την αστυνομία, φαίνεται πως έκλεψε τις καρδιές πολλών Αυστραλών αφότου κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία από τη σύλληψή της. Η φωτογραφία της 44χρονης Jocelyn Laird δόθηκε στη δημοσιότητα, με την αστυνομία να γνωστοποιεί πως σε βάρος της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Η αστυνομία ζητούσε βοήθεια από τον κόσμο για τον κόσμο για τον εντοπισμό της 44χρονης και η ανάρτηση γρήγορα συγκέντρωσε σχόλια από χρήστες των social media, με ορισμένους να στέκονται στην εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας.

Όταν ένας σχολιαστής αναρωτήθηκε για ποιο λόγο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ένας άλλος απάντησε: «γιατί μου έκοψε την ανάσα».

«Καταζητείται επειδή έκλεψε την καρδιά μου», έγραψε ένας άλλος.

Τα παράξενα σχόλια ανάγκασαν την αστυνομία να τα περιορίσει στην ανάρτηση στο Facebook, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Και σε τοπικό μέσο ενημέρωσης σβήστηκαν και στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα σχολιασμού σε μια σχετική ανάρτηση. «Σας ευχαριστούμε όλους – τα σχόλια έχουν διαγραφεί και απενεργοποιηθεί. Η αστυνομία έχει στείλει τη φωτογραφία και τις πληροφορίες σε εμάς για ένα θέμα δημόσια ασφάλειας και το έχουμε δημοσιεύσει όπως κάνουν οι ενημερωτικές ιστοσελίδες».