Είναι μια σέξι νεαρή μητέρα (όπως τουλάχιστον η ίδια παρουσιάζεται) και δεν διστάζει να απαντήσει στους haters της. Η Jen Ferguson κατακεραυνώνει τους «ζηλιάρηδες» επικριτές που ισχυρίζονται ότι είναι κακός γονιός απλά και μόνο λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης και των σέξι ενδυματολογικών επιλογών της.

Η 31χρονη μητέρα εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Truly «My Extraordinary Family» μαζί με τον σύζυγό της, Stephen Donnelly, 43 ετών, τον γιο της, Levi, 12 ετών, και τους δύο θετούς γιους της, Lincoln και Parker.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Ferguson μίλησε για την πικάντικη γκαρνταρόμπα της, λέγοντας: «Είμαι 31 ετών, αλλά μου αρέσει να ντύνομαι όπως τα νεαρά κορίτσια. Απλά μου αρέσει να νιώθω σέξι. Αυτό είναι το vibe μου».

«Όλοι έχουμε στήθος. Όλοι έχουμε ένα σώμα»

«Έχει πλάκα να δείχνεις λίγο παραπάνω σώμα και λίγο ντεκολτέ», πρόσθεσε η ειλικρινής μαμά. «Αλλά έχω δεχθεί κριτική. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι ότι σκέφτονται ότι είμαι μαμά, έχω γιους, δεν θα έπρεπε να επιλέγω αυτή την εμφάνιση. Αλλά ας σοβαρευτούμε. Όλοι έχουμε στήθος. Όλοι έχουμε ένα σώμα».

Η Ferguson – η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της – λέει ότι πιστεύει ότι οι γυναίκες επικριτές της «ζηλεύουν επειδή δεν έχουν την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ. Αυτό σημαίνει απλώς ότι έχω αυτοπεποίθηση γι’ αυτό που είμαι, και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να φτάσω εδώ.»

Ο γιος Levi μίλησε επίσης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αποκαλύπτοντας ότι «όλοι οι φίλοι του έχουν ένα τεράστιο φλερτ» με τη μαμά του. «Μερικές φορές ντύνεται με ρούχα που είναι κοντά, πολύ κοντά», παραδέχτηκε ο Levi. «Αλλά, ειλικρινά, δεν με νοιάζει γιατί αν ντυνόταν και συμπεριφερόταν διαφορετικά, θα ήταν διαφορετική από τον τρόπο που είναι τώρα, και δεν θέλω τίποτα διαφορετικό από αυτό που είναι τώρα».

«Μου αρέσει να κάνω πλαστικές επεμβάσεις»

Η νεαρή είπε επίσης στην εκπομπή ότι οι αισθητικές της επεμβάσεις βοήθησαν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής της. «Έκανα την πρώτη μου αισθητική επέμβαση, που ήταν η πρώτη μου πλαστική στήθους, το 2015», παραδέχτηκε. «Μου αρέσει να κάνω πλαστικές επεμβάσεις γιατί με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και, ξέρετε, μερικοί άνθρωποι διαφωνούν με αυτό».

Παρά τους επικριτές της, η Ferguson έχει συγκεντρώσει 224.000 θαυμαστές στο TikTok, όπου μοιράζεται τα βίντεό της. Σε ένα από αυτά φωτογραφίζεται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του Θανάση.