Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από έκθεση αυτοκινήτων στη μικρή πόλη Ντούμας, στο Άρκανσο έπειτα από πυροβολισμούς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσαν τον θάνατο ενός ατόμου και οδήγησαν στον τραυματισμό άλλων 20, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, δεν αποκλείεται ο αριθμός των τραυματιών να αυξηθεί, ενώ τα παιδιά που χτυπήθηκαν είναι καλά στην υγεία τους.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για μία σύλληψη, με την Αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι περισσότεροι.

Η συγκεκριμένη έκθεση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα κι έγινε από την οργάνωση The Hood-Nic Foundation, η οποία τοποθετήθηκε για το περιστατικό μέσα από τη σελίδα της στο Facebook:

«Είμαστε συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αποψινής έκθεσης αυτοκινήτου. Πολλά άτομα πυροβολήθηκαν από άγνωστο ύποπτο. Η πλήρης έκταση των τραυματισμών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Θα δημοσιεύσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις έρθουν. Εάν γνωρίζετε κάτι, παρακαλούμε να το αναφέρετε στις αρχές. Αυτή η παράλογη βία πρέπει να τελειώσει».

We are heartbroken and in shock at what took place during tonight’s car show. Several people were shot by an unknown…

Posted by The Hood-Nic Foundation on Saturday, March 19, 2022