Είναι τα λεγόμενα camgirls- σέξι κορίτσια που γδύνονται μπροστά από μια webcam και κερδίζουν τα προς το ζην έχοντας δεκάδες θαυμαστές που κοιτάζουν, χωρίς να αγγίζουν. Η Daily star, μας συστήνει μερικά από αυτά:

Danielle McMahon

Η Danielle εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ του Channel 5, «Webcam Girls: At your service», στο οποίο αποκάλυψε ότι ένα μόνο βράδυ, κέρδισε περί τις 800 λίρες Αγγλίας, αν και το σόου της δεν ήταν άκρως σεξουαλικό.

Chloe Mafia

Η Mafia είναι μια ριάλιτι σταρ, η οποία άρχισε να βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να αβγατίζει, όταν έβγαζε τα ρούχα της μπροστά από κάμερα του λάπτοπ της. Πλέον, η 24χρονη, είναι ένα επιχειρηματικό δαιμόνιο, μιας και βάζει άλλα κορίτσια, 50 τον αριθμό, να γδύνονται και εκείνη απλά εισπράττει «ζεστό» χρήμα. Η Chloe ζει τώρα σε έπαυλη στην Καλιφόρνια και είναι εκατομμυριούχος.

Littleredbunny

To LittleRedBunny είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ένα από τα πιο καλοπληρωμένα camgirls. Η κοκκινομάλλα, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι από την Νέα Υόρκη αλλά έχει γαλλική προφορά, χρεώνει 4,99 δολάρια το λεπτό και μόλις το προηγούμενο έτος κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια!

Natalie Star

Η Natalie είναι μια διαδικτυακή διασημότητα. Είναι περιζήτητη στους πελάτες της, αλλά και εκείνη φροντίζει να είναι συνεπής σε όσα της ζητούν. «Μπαίνω μπροστά από τη κάμερα, τέσσερις ώρες το πρωί και τέσσερις ώρες το βράδυ. Πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με τους πελάτες σου. Πρέπει να είσαι δημιουργική. Δεν πρέπει να κάθεσαι και να λες ‘είμαι όμορφη, πληρώστε με…’. Έχει να κάνει με τη σχέση που θα χτίσεις», είπε στο CNBC.