Αγόρι δίνεται για υιοθεσία επειδή οι γονείς του καπνίζουν πολύ!

Πώς εξηγεί το δικαστήριο την απόφαση


ΚΟΣΜΟΣ
13:27
02/06/2015
Αγόρι δίνεται για υιοθεσία επειδή οι γονείς του καπνίζουν πολύ!
loading

Βρετανικό δικαστήριο απομάκρυνε από τους γονείς του δίχρονο αγόρι με αναπνευστικά προβλήματα εν μέρει επειδή, όπως διαπίστωσε επισκέπτης υγείας, κάπνιζαν πάρα πολύ!

Το παιδί, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, θα δοθεί για υιοθεσία καθώς η δικαστής αποφάσισε πως ο κίνδυνος για τη υγεία του «είναι πολύ υψηλός» και εξέφρασε φόβους πως το κάπνισμα των γονιών του τον είχε βλάψει.

«Φοβούμαι πως όλα αυτά τα ζητήματα με οδηγούν στο αναπόφευκτο και δύσκολο συμπέρασμα πως οι κίνδυνοι για το αγοράκι αν μείνει με τους γονείς του είναι πολύ υψηλοί», αναφέρει η δικαστής στην απόφασή της.

«Η υιοθεσία είναι η μόνη επιλογή. Θέλω το αγόρι να ξέρει πως στην απόφασή μου έλαβα υπόψη πως οι γονείς του τον αγαπούσαν πολύ και προσπάθησαν πάρα πολύ αλλά δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του», προσθέτει.

Επισκέπτης υγείας είχε εκφράσει ανησυχία για το «γεμάτο καπνό» σπίτι στο οποίο ζούσε το αγόρι το οποίο είχε χαρακτηρίσει το χειρότερο που είχε δει ποτέ.

Η Julie Allen κατέθεσε στο δικαστήριο πως της ήταν δύσκολο να αναπνεύσει ενώ βρισκόταν στο σπίτι και πως το παιδί έπαιρνε εισπνεόμενα λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει