Τι μπορεί να πάει στραβά όταν κάποιος αποφασίζει να διακόψει το μάθημα και τον καθηγητή για να ζητήσει από μία κοπέλα να «γίνει το κορίτσι του»; Φυσικά και τα πάντα. Εδώ είναι πραγματική ζωή, όχι teen movie. Έτσι όταν ένας νεαρός αποφάσισε να κάνει το τολμηρό βήμα δεν περίμενε ότι θα γίνει ρεζίλι μπροστά σε περισσότερα από 100 άτομα.

Ένα βίντεο του TikTok από τον χρήστη, Βικ Τοντάρο δείχνει έναν άντρα γονατισμένο και να μιλά με μια από τις μαθήτριες, που κάθεται στο θρανίο της. Καθώς σκύβει, αρχίζει να εξηγεί στη γυναίκα γιατί της αρέσει: «Έχεις όλο το πακέτο. Πρόσωπο, εμφάνιση, προσωπικότητα, είναι όλα εκεί. Κανείς σε αυτή την τάξη δεν έχει αυτό που έχεις εσύ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο άνδρας σηκώνει το βλέμμα του για να ζητήσει συγγνώμη από κάποιον, ο οποίος φαίνεται να είναι ο καθηγητής και είπε ότι «απλώς έπρεπε να το κάνει αυτό» επειδή η κοπέλα «έδειχνε πολύ όμορφη». Το άτομο που ακούγεται από το βάθος έδωσε «20 ακόμη δευτερόλεπτα» στο νεαρό.

Έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα

«Λοιπόν, με αυτά τα λόγια, θέλω να γίνεις η κοπέλα μου» της είπε. Η απάντηση αποκαρδιωτική (για εκείνον): Το «όχι» της κοπέλας και η απόρριψη έφερε γέλια από όλη την τάξη.

«Απορρίφθηκε μπροστά σε 120 μαθητές», γράφει η λεζάντα.

Το βίντεο έχει πάνω από 600.000 προβολές μέχρι στιγμής, με τους χρήστες του TikTok να ισχυρίζονται στα σχόλια πόσο ακατάλληλο ήταν για τον άνδρα να ζητήσει από το κορίτσι να βγουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

«Αυτή η επιθυμία που αναζητά την προσοχή είναι ένα άμεσο όχι», λέει ένας χρήστης. «Αν μιλούσε σοβαρά θα το είχε κάνει ιδιωτικά». Άλλα σχόλια εξέφρασαν ότι αυτός ο άντρας δεν απαρίθμησε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους ήθελε η μαθήτρια να είναι η κοπέλα του, αλλά περισσότερο για την εμφάνισή της,

«Μίλησε μόνο για την εμφάνισή της, δεν ενδιαφέρεται καν την προσωπικότητά της», έγραψε ένας.