Είναι διαρκώς μαζί. Εκείνος έχει δύο πόδια, βγαίνει βόλτα, βλέπει τους φίλους του, κάνει τις δουλειές του, χαλαρώνει στο σπίτι του. Ο φίλος του ο αγαπημένος έχει τέσσερα πόδια και απέραντη αγάπη στη δίποδη συντροφιά του. Τον ακολουθεί παντού, τον κοιτά στα μάτια περιμένοντας… μεζεδάκι, τον περιμένει έξω από τα μαγαζιά, ξαπλώνει δίπλα του στον καναπέ.

Τη στιγμή που ο άνδρας παθαίνει καρδιακό επεισόδιο η ζωή του σκύλου ανατρέπεται. Τρέχει πανικόβλητος πίσω από το ασθενοφόρο, αγωνίζεται να μπει στο νοσοκομείο κι όταν καταλαβαίνει πως θα τον αφήσουν σε απόσταση, στέκεται έξω και περιμένει. Περιμένει, περιμένει και περιμένει, μέρα και νύχτα, με λιακάδα και βροχή.

Κάποια στιγμή φτάνει η ώρα που θα συναντηθούν ξανά. Η πόρτα του νοσοκομείου ανοίγει, ο σκύλος κοντοστέκεται για ένα δευτερόλεπτο και ύστερα τρέχει κουνώντας την ουρά του. Δεν είναι όμως η συνάντηση που περιμένετε.

Το βίντεο φτιάχτηκε από το Ίδρυμα για τη Μεταμόσχευση Ήπατος της Αργεντινής και ο εμπνευστής του σίγουρα αξίζει όλα τα εύσημα…