Χαράς ευαγγέλια για τους γονείς διδύμων στην Καλιφόρνια καθώς και τα δύο μωρά τους ήρθαν στον κόσμο υγιέστατα. Γραφειοκρατικά ωστόσο θα υπάρξει ένα μικρό μπέρδεμα μιας και το ένα γεννήθηκε το 2021 και το άλλο το 2022. Τα δίδυμα από την Καλιφόρνια γεννήθηκαν με διαφορά μόλις 15 λεπτών, αλλά σε διαφορετικά χρόνια, με το ένα να έρχεται στον κόσμο λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης (πλέον) χρονιάς και το άλλο ακριβώς τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς του 2022.

Η μητέρα Fatima Madrigal έφερε στον κόσμο το μωρό Alfredo Antonio Trujillo στις 23:45. το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε το Ιατρικό Κέντρο Natividad την Κυριακή 2/1.

Μόλις 15 λεπτά αργότερα, η αδερφή του Alfredo, Aylin Yolanda Trujillo, γεννήθηκε ακριβώς τα μεσάνυχτα του νέου έτους.

Mother of the twins, Fatima Madrigal, says "It's crazy to me that they are twins and have different birthdays. I was surprised and happy that she [Aylin] arrived at midnight."

Posted by Natividad Medical Center on Sunday, January 2, 2022

Η Aylin ζύγιζε περίπου 2 κιλά και 200 γραμμάτια ενώ ο μεγάλος αδερφός Alfredo ζύγιζε περίπου 2 κιλά και 700 γραμμάρια σύμφωνα με το People.

«Είναι τρελό για μένα που είναι δίδυμα και έχουν διαφορετικά γενέθλια», είπε η πανευτυχής μητέρα. «Έμεινα έκπληκτη που η γέννηση της Aylin έφτασε τα μεσάνυχτα».

Η Δρ. Ana Abril Arias, οικογενειακή γιατρός στο νοσοκομείο, χαρακτήρισε τους τοκετούς σε διαφορετική χρονιά «μία από τις πιο αξέχαστες διαδικασίες τοκετού της καριέρας μου».

Τα δύο μωρά θα επιστρέψουν στο σπίτι με τη μητέρα και τον πατέρα τους Robert Trujillo για να γνωρίσουν τρία μεγαλύτερα αδέρφια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.