Ο Μαξ Γούζι, ένα 12χρονο αγόρι στo Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχει εγκαταλείψει τη σκηνή όπου κοιμάται εδώ και περισσότερες από 600 ημέρες προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλιστα, η προσπάθεια του έχει συγκινήσει τόσο πολύ τη χώρα ώστε τιμήθηκε με το μετάλλιο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Αυτές τις μέρες ο Μαξ Γούζι πέρασε τις δεύτερη εορταστική περίοδο στη σκηνή που του χάρισε ένας 74χρονος γείτονάς του, ο Ρικ Άμποτ, ο οποίος έχασε τη ζωή του από καρκίνο. Εκείνος του είχε πει να «ζήσει μια περιπέτεια» στη σκηνή. Έτσι, ο μικρός αποφάσισε στη μνήμη του γείτονα και φίλου του να συγκεντρώσει χρήματα για το νοσοκομείο της πόλης Μπράουντον στο Ντέβον του Ηνωμένου Βασιλείου. Τώρα, μετά από σχεδόν 650 βράδια στη σκηνή έχει μαζέψει περισσότερα από 800.000 ευρώ.

Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας του, ο Μαξ Γούζι έχει στήσει τη σκηνή του στην αυλή του της πρωθυπουργικής κατοικίας στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ όπου συζήτησε με τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, στο Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου, ενώ παρακίνησε και άλλα 1.000 παιδιά από όλη τη χώρα να κάνουν ένα τεράστιο κάμπινγκ. Ο στόχος του Μαξ Γούζι είναι να συγκεντρώσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο λίρες προτού σταματήσει.

Η μητέρα του, Ρέιτσελ Γούζι, στο μεταξύ, αποκάλυψε πως ο μικρός είναι ιδιαίτερα πεισματάρης και δεν πτοείται από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ακόμη και όταν στη σκηνή όπου περνάει τα βράδια του έμπαιναν νερά και του είπαν είτε να μπει μέσα στο σπίτι ή να την αλλάξουν εκείνος αρνήθηκε.