Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα δωμάτιο με θέα. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά είναι ένα δωμάτιο με μία αρκετά περίεργη και παραβιαστική θέα. Μία τουρίστρια έμεινε έκπληκτη αφού έκανε check-in σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη για να βρει το παράθυρό του να κοιτάζει απευθείας σε ένα παρακείμενο εστιατόριο της Times Square.

Η TikToker Desiree Baker έκλεισε ένα δωμάτιο στο Cassa Hotel & Residences στο Midtown μέσω Airbnb την περασμένη εβδομάδα, με τις φωτογραφίες της πλατφόρμας να δείχνουν ένα παράθυρο που έβλεπε έξω στην πόλη.

Όμως η ταξιδιώτης σοκαρίστηκε όταν τράβηξε τα στόρια στο δωμάτιο και ανακάλυψε ότι στην άλλη πλευρά του γυαλιού υπήρχαν άνθρωποι σε απόσταση αναπνοής που κάθονταν σε ένα εστιατόριο.

@desireerosebaker

I need a first date at our table to be a part of ASAP

♬ original sound – Desiree Baker

Το βίντεο που κάνει θραύση στο TikTok

Μόλις τα στόρια ανεβαίνουν σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη, οι θαμώνες κάθονταν μόλις μια ανάσα μακριά από την Baker και δεν είχαν ιδέα ότι τους παρακολουθούσε. Το γυαλί στην πλευρά του παραθύρου του εστιατορίου είναι αντανακλαστικό, με τους πελάτες να πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας καθρέφτης.

«Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο ήταν σκοτεινά και απλώς πήγαμε για ύπνο», εξήγησε ο Baker σε ένα βίντεο του TikTok, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 9 εκατομμύρια φορές.

«Όταν ξυπνήσαμε υπήρχαν σκιές συσκότισης, αλλά ήμουν τόσο ενθουσιασμένη την υποτιθέμενη θέα. Νόμιζα ότι θα έβλεπα ένα κτίριο, τον ορίζοντα ή οτιδήποτε άλλο». Ανεβάζω τα στόρια είμαστε σε ένα εστιατόριο. Είμαστε πλήρως μέσα σε ένα εστιατόριο. Μπορώ να ανοίξω αυτό το παράθυρο και να συμμετάσχω πλήρως στο γεύμα αυτών των ανθρώπων», δήλωσε.

Η TikToker ωστόσο αναρωτήθηκε κατά πόσο όλο αυτό είναι νόμιμο. Μάλιστα η ίδια φαίνεται να επικοινώνησε με τον «οικοδεσπότη της Airbnb» για να παραπονεθεί για την κατάσταση, λέγοντας ότι οι φωτογραφίες και η περιγραφή του δωματίου που αναφέρονται στον ιστότοπο δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα.

@desireerosebaker

HOW IS THIS LEGAL you literally can not make this up. I can open the window and touch their table

♬ Quirky – Oleg Kirilkov

Έλαβε μια απάντηση η οποία ανέφερε: «Συγγνώμη που καθυστερήσαμε στην απάντησή μας. Στην πραγματικότητα θα ακυρώναμε την κράτησή σας καθώς είχαμε κάποια προβλήματα δωματίου, ωστόσο, καταφέραμε να σας φιλοξενήσουμε. Πιστεύω ότι όλα πήγαν και πάνε καλά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και χαίρομαι που ήμασταν σε θέση να σας φιλοξενήσουμε αυτή την περίοδο του χρόνου.»

Ωστόσο, το viral TikTok βίντεο της Baker έπεσε στην αντίληψη των υπαλλήλων της Airbnb, οι οποίοι της έστειλαν αμέσως email για να ζητήσουν συγγνώμη για την κατάσταση και να της προσφέρουν ένα κουπόνι για δωρεάν διαμονή στο μέλλον.