Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ηθοποιό Κρις Νοθ, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως Mr. Big στο Sex and the City, καθώς ακόμη μία γυναίκα ήρθε να προστεθεί στις δύο καταγγελίες που έγιναν περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Η 30χρονη κοπέλα, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας, μίλησε στο αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Daily Beast, φέροντας το ψευδώνυμο «Άβα», καθώς δεν επιθυμεί να αποκαλύψει τα πραγματικά της στοιχεία.

Όπως είπε, ο Κρις Νοθ την στρίμωξε στο γραφείο ενός εστιατορίου, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, το 2010. Το φερόμενο θύμα χαρακτηρίζει τον ηθοποιό «ατημέλητο», «σκληρό» και «δυνατό».

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο άρθρο του Daily Beast, το οποίο δημοσιεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου, η «Άβα» αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κρις Νοθ την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, όταν το Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ηθοποιό. Το ένα περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες το 2004 και το άλλο στη Νέα Υόρκη το 2015. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο 67χρονος χολιγουντιανός σταρ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών.

Κρις Νοθ

Την εποχή της επίθεσης, η «Άβα» ήταν 18 ετών. Εργαζόταν ως τραγουδίστρια στο Da Marino, ένα ιταλικό εστιατόριο στην 49η οδό κοντά στην Times Square. Όνειρό της ήταν η υποκριτική, αλλά έβγαζε ελάχιστα χρήματα ως ηθοποιός. Για αυτό, δούλευε και στο χώρο της εστιάσης.

Ο Νοθ, ο οποίος ήταν τότε 55 ετών, κατά καιρούς επισκεπτόταν το εστιατόριο. Συνήθως μεθούσε και τραγουδούσε μαζί με την «Άβα».

Η «Άβα» δηλώνει πως ένα βράδυ έκατσε στο τραπέζι του και μίλησαν για την καριέρα της και την πατρίδα της, το Τορόντο. «Λατρεύω τις Καναδέζες» θυμάται ότι της έλεγε επανειλημμένα ο Νοθ, καθώς την τραβούσε στην αγκαλιά του και τη χάιδευε.

Όπως σημειώνει η «Άβα», γύρω στη μία τα ξημερώματα, αφού έκλεισε το εστιατόριο και όλοι οι πελάτες έφυγαν, εκείνη έπιασε το παλτό και την τσάντα της για να φύγει. Τότε ο Κρις Νοθ, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως «Mr. Βig» στην επιτυχημένη ταινία του HBO, έσβησε τα φώτα.

Ο Mr Big άρχισε να τη φιλάει και την έσπρωξε πάνω σε ένα γραφείο. Όταν τα χέρια του έφτασαν στα γεννητικά της όργανα, ένιωσε το ταμπόν της. «Εκείνη τη στιγμή, ήμουν αισιόδοξη, νόμιζα ότι θα σταματούσε» εξομολογείται η «Άβα», η οποία το βράδυ της επίθεσης είχε περίοδο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το θύμα, ο Nοθ την ρώτησε αν βρισκόταν στις τελευταίες ημέρες περιόδου της και συνέχισε να την χαϊδεύει. Τότε η «Άβα» άρχισε να τον σπρώχνει μακριά της με τα χέρια και τα πόδια της.

«Τον έπεισα ότι θα τον συναντούσα κάπου αλλού» υπογράμμισε στο Daily Beast. Η «Άβα» εξήγησε ότι κατάφερε να ξεφύγει, αφού πρώτα τον έπεισε ότι οι δυο τους θα συναντιόντουσαν μία από τις επόμενες ημέρες σε ένα άλλο μέρος. Ακόμη, πρόσθεσε ότι ο Νοθ της έστειλε μήνυμα, για να μάθει τη διεύθυνση κατοικίας της, με σκοπό να στείλει ένα ταξί να την πάρει από το σπίτι της και να την πάει εκεί που βρισκόταν εκείνος. Η «Άβα» επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά φυσικά δεν απάντησε ποτέ στο μήνυμα του δημοφιλούς ηθοποιού.

Ένας εκπρόσωπος του Κρις Nοθ απέρριψε τους ισχυρισμούς της «Άβα», χαρακτηρίζοντάς τους «μία πλήρως ψεύτικη κατασκευή». Συγκεκριμένα, δήλωσε στη «Τhe Washington Post»: «Όλα όσα περιγράφει η “Άβα” αποτελούν κακή μυθοπλασία. Ο Κρις δεν γνωρίζει καν αυτή την κοπέλα».