Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί στη Λεμεσό όταν βρήκαν εγκαταλελειμμένο μέσα σε αποθήκη ένα 12χρονο αγόρι, καθώς η μητέρα του είχε φύγει για ταξίδι στο εξωτερικό.

Η μητέρα του παιδιού φαίνεται πως το άφησε μόνο του από τις 26 Μαρτίου και έφυγε με τον ιρανό σύντροφό της και το μικρότερο παιδί που απέκτησε μαζί του, για ταξίδι στο Ιράν. Το αγόρι εντοπίστηκε χθες βράδυ σε αποθήκη όπου διαμένει η οικογένεια.  
 
Ο 12χρονος μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό, όπου ανέφερε ότι παρόλο που η μητέρα του τού ζητούσε να πάει μαζί τους, ο ίδιος αρνήθηκε. Το παιδί φαίνεται πως είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι καθημερινά του έπαιρνε φαγητό ένας φίλος του συντρόφου της μητέρας του, αλλά τη νύκτα έμενε μόνο του στο σπίτι-αποθήκη αναφέρει το sigmalive.
 
Η Αστυνομία έβγαλε εντάλματα σύλληψης εναντίον του ζευγαριού για εγκατάλειψη και κακομεταχείριση παιδιού και οι δύο θα συλληφθούν μόλις επιστρέψουν στην Κύπρο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.