Η Ντέμι Λοβάτο κυκλοφόρησε το δικό της sex toy, έναν κίτρινο δονητή με την ονομασία «Demi Wand» με στόχο, όπως η ίδια λέει να απομακρύνει το στίγμα από την ικανοποίηση. Το νέο εγχείρημα σε συνεργασία με τη διαδικτυακή εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών, Bellesa Boutique, παρουσιάστηκε με ανάρτηση στο Instagram στις 8 Νοεμβρίου.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδυναμωτικό από το να πάρεις την ευχαρίστησή σου στα χέρια σου», είπε η Lovato, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary.

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ καιρό προσποιούμενοι ότι δεν είμαστε σεξουαλικά όντα, ήρθε η ώρα να σταματήσουμε αυτό το στίγμα. Όλοι αξίζουμε την απόλαυση. Όλοι αξίζουμε οργασμούς» αναφέρει η σταρ.

Πωλείται 79 δολάρια

Ο δονητής, ο οποίος πωλείται για 79 δολάρια διατίθεται στην αγορά ως «αθόρυβος» ενώ όπως ανέφερε η δημιουργός του, σύμφωνα με την Indepedent, επέλεξαν να τον κάνουν κίτρινο επειδή είναι ένα ουδέτερο χρώμα αναφορικά με το φύλο.

«Ήθελα κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας, ανεξάρτητα από το φύλο του. Ξέρετε ότι είμαι non-binary και αυτό είναι το ραβδί μου», ανέφερε η Ντέμι Λοβάτο.