Μια απίστευτη εμπειρία που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή, έζησε ένας άντρας από την Αυστραλία. Ο ίδιος, υπό το όνομα Nomadic Adrenaline στο Youtube, ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο οποίο φαίνεται κατά την πτώση του από τα 12.000 πόδια, να παθαίνει κρίση στον αέρα.

«Ίσως η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου», έγραψε στο ποστ. Ο άντρας, που ακούει στο όνομα Christopher, ανέφερε ότι είχε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός άλματος, τον περασμένο χρόνο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του για ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνο.

«Στα 9.000 πόδια έπαθα κρίση, επιχειρώντας μιας αριστερή στροφή», λέει «τότε, για τα επόμενα 30 δευτερόλεπτα ήμουν αναίσθητος». Ευτυχώς, ο εκπαιδευτής του Christopher είδε άμεσα ότι κάτι συνέβαινε και έσπευσε να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του.

«Ανέκτησα τις αισθήσεις μου στα 3.000 πόδια. Ευτυχώς ο εκπαιδευτής κατάφερε και με τράβηξε το σχοινί και το αλεξίπτωτο άνοιξε και έφτασα στο έδαφος ασφαλής».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.