Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς, της διευθύντριας φωτογραφίας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όταν πυροβολήθηκε από το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.

«Μας λείπεις, Χαλίνα» έγραψε ο σύζυγός της στο Instagram δημοσιεύοντας οικογενειακές φωτογραφίες με τη σύζυγό του, τον ίδιο και εννέα χρονών γιο τους σε ευτυχισμένες στιγμές. Έτσι ο Μάθιου Χάτσινς αποχαιρέτησε και με αυτόν τον συγκινητικό τρόπο την 42χρονη που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο.

Οι συγκινητικές φωτογραφίες με τον 9χρονο γιο τους

Η κηδεία της κινηματογραφίστριας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ στην τελετή παραβρέθηκε και ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος ήταν συντετριμμένος μετά το τραγικό περιστατικό.

Δύο ημέρες μετά τον χαμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στο Νέο Μεξικό εθεάθη ο σύζυγός της και ο 9χρονος γιος τους, ενώ σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν φαίνεται ο σύζυγός της να αγκαλιάζει τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Από την πλευρά του ο πατέρας της κινηματογραφίστριας είχε δηλώσει ότι δεν θεωρεί υπεύθυνο τον Αλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατό της.