Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητα για το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο Άλεκ Μπάλντουιν και σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς στις πρόβες της ταινίες «Rust» στο Νέο Μεξικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι στο συνεργείο φαίνεται πως χρησιμοποιούσαν το εν λόγω όπλο για διασκέδαση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα για το κατά πόσο τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας.

Πολλαπλές μαρτυρίες αναφέρουν στο ΤΜΖ ότι το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί πολλές φορές σε συναθροίσεις πέραν των γυρισμάτων γεγονός που μπορεί να εξηγεί πώς βρέθηκε η σφαίρα στη θαλάμη. Άλλες πηγές λένε πως βρέθηκαν πραγματικά πυρά στο σημείο που βρίσκονται τα όπλα όμως η αστυνομία ακόμη δεν επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες μαρτυρίες.

Δύο ημέρες μετά τον αδόκητο χαμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στο Νέο Μεξικό εθεάθη ο σύζυγός της και ο 9χρονος γιος τους.

Πατέρας και γιος κρατούσαν τις αποσκευές τους καθώς άφηναν το δωμάτιο όπου διέμεναν στην περιοχή. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο Άλεκ Μπάλντουιν που σκότωσε κατά λάθος τη νεαρή γυναίκα να αγκαλιάζει τον σύζυγό της Μάθιου.

«Η Χαλίνα μας ενέπνεε με το πάθος και το όραμά της και η κληρονομιά που αφήνει είναι πάρα πολύ σημαντική για να περιγραφεί με λέξεις. Η απώλεια μας είναι τεράστια», έγραψε ο σύζυγός της Ματ Χάτσινς στο Twitter.

Πατέρας Χαλίνα Χάτσινς: Δεν θεωρώ υπεύθυνο τον Άλεκ

«Δεν θεωρώ υπεύθυνο τον Αλεκ Μπάλντουιν», δήλωσε στη The Sun ο πατέρας της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς που έπεσε νεκρή από το όπλο του ηθοποιού.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά την τραγωδία, ο Anatoly Androsovych είπε ότι το φταίξιμο βαραίνει την ομάδα που έδωσε στον ηθοποιό το περίστροφο.

Ο Ουκρανός πατέρας της 42χρονης είπε στη The Sun το εξής: «Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Χαλίνα είναι νεκρή και η μητέρα της είναι θλιμμένη. Αλλά δεν θεωρώ υπεύθυνο τον Αλεκ Μπάλντουιν. Είναι ευθύνη των ανθρώπων που χειρίζονται τα όπλα».

πηγές φωτογραφιών TMZ, THE SUN

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.