Συμβουλές προς τον Ταγίπ Ερντογάν μετά το βίντεο που κυκλοφορεί και τον δείχνει να παίζει μπάσκετ δίνει η πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ προτρέποντας τον «να πιάσει καλύτερα το sudoku».

Όλα ξεκίνησαν όταν η αντιπολίτευση στράφηκε κατά του Τούρκου προέδρου αναφέροντας πως έχει προβλήματα υγείας. Τότε ο Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Twitter ως απάντηση ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να παίζει μπάσκετ.

Το παιχνίδι του Τούρκου προέδρου όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ σχολίασε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ καλώντας τον Ερντογάν «να αφήσει το μπάσκετ και μαζί με τη βιταμίνη Β να πιάσει το… sudoku».

«Κύριε Ερντογάν φαίνεται ότι έχεις πάθει υπερκόπωση. Φαίνεται πως έχεις σύνδρομο εξάντλησης όπως και το κόμμα σου. Φαίνεται ότι έχεις κουραστεί από το περίεργο σύστημα που έχεις επωμιστεί. Δυστυχώς ο κ. Ερντογάν δυσκολεύεται πλέον να θυμηθεί. Συνιστώ στον ίδιο να μην παραμελεί τη βιταμίνη B και αντί να προσπαθεί να παίξει μπάσκετ να λύνει sudoku» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το πρόβλημα μνήμης ενός προέδρου αποτελεί εθνικό ζήτημα» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Ερντογάν και τον δείχνει να παίζει μπάσκετ