Ένας 41 ετών άνδρας χωρίς πρότερη σεξουαλική επαφή αναζητά την αγάπη μέσω διαδικτύου αλλά έχει μία πολύ συγκεκριμένη απαίτηση από τη μέλλουσα σύντροφό του. Η μοναξιά είναι ένα από τα πλέον σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο και η περίπτωση του Ντάνιελ Πίκνικ είναι χαρακτηριστική.

Ο 41χρονος Πίκνικ έφτιαξε το 2016 τον ιστότοπο «εργένης από την Αδελαΐδα» (Single Guy From Adelaide) προκειμένου να καταφέρει να βρει την γυναίκα τον ονείρων του. Έχει πληρώσει ακόμη και για μια σειρά διαφημίσεων για να φέρει περισσότερες κοπέλες χωρίς σύντροφο στη σελίδα του, αλλά δυστυχώς για εκείνον δεν έχει ακόμη γνωρίσει την μία και μοναδική κυρία που ψάχνει.

Έχει μόνο ένα πολύ συγκεκριμένο αίτημα για τη μελλοντική του φίλη. Και αυτό είναι ότι πρέπει να έχει μηδαμινή εμπειρία από σχέσεις όπως ακριβώς και εκείνος.

Τι ζητούσε μέσω βίντεο ο 41χρονος παρθένος

Σε ένα βίντεο στον ιστότοπό του, ο Ντάνιελ εξήγησε ότι ήθελε να γνωρίσει μια γυναίκα που είχε περάσει τη ζωή της επικεντρωμένη στην καριέρα της και κράτησε την πρώτη της εμπειρία στο σεξ για αργότερα όταν… θα «ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Παρά το γεγονός ότι σύντομα συνειδητοποίησε ότι «κανείς δεν το κάνει πια αυτό», ο Ντάνιελ δεν έχει εγκαταλείψει το πλάνο του και ελπίζει να βρει κάποια που θα μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση και θα είναι και για τους δύο η πρώτη φορά.

Η ηλικία δεν είναι πρόβλημα για τον Ντάνιελ αλλά θα ήθελε κάποια που θα ήταν «μορφωμένη και θέλει πολύ να συνδεθεί σε πνευματικό επίπεδο».

ενώ στο σάιτ του αναφέρει ακόμα ότι: «Αν σας αρέσει να μιλάτε για φιλοσοφία, λογοτεχνία, επιστήμη ή οτιδήποτε ακαδημαϊκό, αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο».

Όσοι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι το τέλειο ταίρι του μπορούν να του στείλουν email στον ιστότοπό του ή να κανονίσουν μια συνεδρία Skype.