Καυστικά ήταν τα σχόλια της αντιπολίτευσης για τη σύζυγο του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν, με αφορμή ένα πανάκριβο, όπως σχολιάστηκε, ρολόι που φορούσε.

Χαρακτηριστικά, σε σχόλιό του για το βιβλίο της πρώτης κυρίας της Τουρκίας με τίτλο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική», ο βουλευτής του «Καλού Κόμματος» (Iyi Parti) Αχμέτ Εροζάν έγραψε στο Twitter:

«Το βιβλίο “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” στολισμένο με φωτογραφίες κυκλοφορεί στην αγορά. Το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonds είναι σε αρμονία με τη φτώχεια της Αφρικής. Αν το ρολόι χειρός δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από τα 30.000 ευρώ».

Το προαναφερθέν βιβλίο είναι το πρώτο που κυκλοφορεί η Εμινέ Ερντογάν και αφορά σε μία καταγραφή εμπειριών της από ταξίδια στην Αφρική.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως η παραπάνω δεν είναι η πρώτη φορά που οι ενδυματολογικές επιλογές της πρώτης κυρίας της γείτονος δημιουργούν εντάσεις.

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε κυκλοφορήσει παλιότερη φωτογραφία της όπου κρατούσε μια τσάντα Hermes αξίας 50.000 ευρώ.

Τα… ακριβά γούστα της Εμινέ Ερντογάν είχαν βρεθεί και τότε στο επίκεντρο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.