Στο ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ πριν εννιά χρόνια στις γαλλικές Άλπεις και στο πώς θα μπορούσε να αποφευχθεί, αναφέρθηκε η σύζυγός του, Κορίνα.

Το Netflix βγάζει νέο ντοκιμαντέρ που κάνει σήμερα (15/9) πρεμιέρα για τον Γερμανό θρύλο της Formula 1, ο οποίος εδώ και οκτώ χρόνια είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ένας τραυματισμός που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, όπως λέει στο ντοκιμαντέρ η Κορίνα Σουμάχερ.

«Μου είχε πει: «Το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;»», αποκαλύπτει η σύζυγος του Μίκαελ, για τον οποίο λέει δακρυσμένη: «Μου λείπει κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά εδώ. Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα».

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η σύζυγος του Σουμάχερ λέει πως «δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς κακοτυχία, μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα», αναφέροντας επίσης πως «πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 και για το λόγο αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους αγγέλους που τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να πάθει κάτι ο Μίκαελ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.