Η Ιταλία κατέγραψε σήμερα 45 θανάτους, έναντι 43 χθες, και 7.826 νέα κρούσματα κορονοϊού, έναντι 7.221 χθες, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Από την έναρξη της πανδημίας τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ιταλία έχει καταγράψει 129.002 θανάτους, αριθμός που την κατατάσσει στην δεύτερη θέση των χωρών της Ευρώπης ως προς τον αριθμό των θυμάτων μετά τη Βρετανία και στην όγδοη στον κόσμο. Συνολικά από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί 4,51 εκατομμύρια κρούσματα, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν 4.114 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εισήχθησαν στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ χθες πραγματοποιήθηκαν 4.059 εισαγωγές, προστίθεται στην ανταπόκριση του Πρακτορείου από τη Ρώμη.

Συνολικά στις μονάδες εντατικής θεραπείας εισήχθησαν σήμερα 42 ασθενείς με κορονοϊό έναντι 38 χθες. Συνολικά τις μονάδες εντατικής νοσηλεύονται 511 ασθενείς με κορονοϊό, καταλήγει το τηλεγράφημα του ΑΠΕ ΜΠΕ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.